PR CUAET
-
Заяву від імені батьків. В тексті заяви замість слів "на моє ім'я" написати "на ім'я моєї дитини Кухар Інни Василівни", наприклад
-
Добрий день! Якщо дружина з нашою дитиною прилітає в Канаду, у дитини visitor visa, а я вже тут (і чекатиму їх в аеропорті), то чи потрібен від мене якийсь дозвіл на в'їзд нашої дитини в Канаду з дружиною? Якщо потрібен такий дозвіл, то чи достатньо звичайного листа довільної форми, чи потрібно нотаріально завірений документ, чи підійде переклад нотаріально завіреного дозволу, який давав дружині на виїзд дитини з дружиною за кордон України?
-
Ukrainian Family Reunification Онтаріо, 2 дорослих + 2 дітей 16.11.2023 Application submitted 25.01.2024 AOR + Biometrics request 30.08.2024 Eligibility 10.02.2025 Medical passed 07.03.2025 Portal 1 24.03.2025 Portal 2 26.03.2025 EcoPR
-
Вітаю, маю наступне питання. OINP job offer foreign worker stream (non express entry) чи потрібно буде подавати результати IELTS на федеральному етапі? Не бачу в переліку документів.
-
Той же датой есть еще один рекорд про ассаймент. Но не понятно это офицер или какой-то бот плейсхолдер.
-
У Вас був такий досвід, коли влітали маючи два дійсних, чи Ви просто логічно розмірковуєте?
-
Є досвід і в Онтаріо на нього попит і старт 38 $ за годину
-
Дякую. Цей раз, коли я подавалась, не запрошували на medical exam. Але тепер треба, бо більше 6 місяців перебування вимагає здавати. Правильно я розумію?
-
Добрий день, маю кілька невеликих запитань щодо employment letter та пейстабів: 1. Протягом року роботи на одній і тій самій посаді, я мав підвищення зарплати без зміни позиції та обов'язків. Щойно помітив, що мій employment letter зазначає лише найновішу зарплату. Чи потрібно з цим щось робити? Як результат, перші 12 semi-monthly пейстаби та перший Т4 за півроку роботи матимуть трохи меншу зарплату порівняно з вказаною у листі. 2. Бухгалтерія трошки наплутала із першою зарплатою, і перший пейстаб містить меншу зарплату. Але пізніше вони випустили ще один пейстаб на різницю. Чи потрібно це якось пояснювати у ЛоЕ, чи це не важливо?
-
Сумніви в тому, що будуть летіти батьки яким біля 70 і для яких будь-який додатковий папірець, то вже стрес. І в них вже були "ай-яяяй" від офіцера, коли вони взяли з собою лише копію WP. Тому я питала в кого є досвід перетину кардону при двох діючих WP
-
Дайте десь 5 робочих днів для опрацювання платежу в їх системі
-
вау вітаю)))