PR CUAET
-
Доброго вечора п.Андрій. Дуже прошу вашої консультації. Ми подались 6 грудня на ворк перміт.сімейна заявка і відтоді тиша..підкажіть будьласка що робити щоб зрушити з місця нашу заявку?Я би не переживала ,але маєм апойтмент на візу в США. В мене вже закінчився ворк перміт,я на мейтененс статусі.Чи приймуть цей лист як підтвердження мого статусу в Канаді.
-
Ми теж чекаєм з 10 березня😓
-
За 26$ доставляють паспорт через Purolator на домашній адрес , курʼєр приносить конверт , Ви підписуєте забираєте паспорт , все прослідковується по track number
-
Вітаю. Будь ласка, хто нещодавно забирав пастори в Едмонтоні підкажіть чи є велика жива черга забирати готовий паспорт в консульстві Едмонтона?
-
Правильно буде так ATIP — Access to Information and Privacy request. Це запит, який дозволяє дізнатися, на якій стадії розгляду знаходиться твоя імміграційна справа або які примітки офіцерів вже є у файлі. Через ATIP можна отримати копії внутрішніх записів з імміграційного досьє, включаючи GCMS нотатки (Global Case Management System).
-
Написав вам в особисті
-
З такими темпами розрахунок в 57 років здається оптимистичный. Перший раз eligible 6 грудня було десь у середені лютого. Один день подачі = один місяць видачі eligible.