PR CUAET
-
А от цього чутки якраз не розказують, то про федеральним етап чи про номінацію. 🤐
-
Я повністю погоджуюсь з вами.😊 Дуже "оптимістично"...Ви трішечки помилилися еліджібіліті за 6 грудня перший раз було в середині березня.😊 Але є інша сторона питання - є рух по справам🤞😊.
-
Дуже цікава інформація про сімейні заявки за червень 2024. Зрозуміло, що соло заявки швидше розглядають . Я тут бачила сімейну заявку хтось писав за листопад нарешті обробили. Думала і до нас дійдуть теж листопад . Але тепер ще більше хвилювань . Сьогодні рівно 4 міс очікуємо
-
Думаю що так, бо електронний підпис це як пін код від карт. Можуть підписати потім все що завгодно! Я би не давала
-
@VladV1V
-
Можно замість Резерву Дію показувати?
-
Це не рух, це знущання. Планувати взагалі нічого не можливо.
-
Теж саме, бачила але нічого неможливо було зробити до 1 ночі тицяла. В 1:00 вже не було нічого. Писала на електронну пошту консулу. Відповіли що слоти кожен день (на практиці не кожен день) та увесь день може щось появитися якщо хтось відмінив свій слот. В групі у фейсбук хтось написав що дали місто з черги на жовтень ще у січні, але по факту на вчора були слоти до 15 вересня. Це к тому питанню чому нема слотів кожен день …
-
Добрий вечір, Якщо потрібно подовжувати і ворк перміт, і візу, то на порталі IRCC ці дві заявки треба подавати окремо і оплачувати окремо чи треба в одній заявці висилати ці дві анкети? Там просто, коли подаєш на ворк перміт, є в optional documents Application for Temporary Visa. То можна її заповнити, і разом подати і анкету на ворк перімт, і на подовження візи? Чи треба спочатку ворк перміт подати, а потім окремо подати анекту на вклейку візи? Хто вже подавав обидві заявки, підкажіть, будь ласка
-
Oksana [1432260978] попереджений (1 з 3).
-
Oksana [1432260978] був 🔇 обеззвучений. ~ Користувач розблокований