PR CUAET
-
В Хорватському посольстві тримають виготовлені паспорти 1 рік (запитувала особисто при подачі).
-
Тобто ви працювали мілрайтом без всяких лайсензів?
-
Спасибо! 😊
-
можна в дії скачати Військово-обліковий документ роздрукувати його. Він такий самий як у резерв плюс
-
Сьогодні в знайомого людина получила FD та ECORP,я радів разом з ним.Бо та історія тянулась 2 роки (comprehensive check) люди вже встигли купити нерухомість і не надіялись на чудо.І ось тепер просто не вірять що коїться.
-
Працюю maintenance ( в Україні назва - налагоджувальник), якщо немає ліцензії millwright, то з.п. Старт від 65000 на рік, якщо є лайсенз, ( і чим більше років), то в «холодних провінціях» доходить до 65 $ за годину ( в Торонто не зустрічав таку зп )
-
Нам українцям притаманно все робити швидко й емоційно😊. Я вас дуже розумію 😊.
-
For statistics NOC 21232 2024-10-02: EOI form submitted 2024-12-23: Received an invitation for AOS (originally asked for EE Tech Pathway) 2024-12-25: AOS application submitted 2024-03-10: Application assigned for assessment 2024-03-12: Nomination issued No additional documents were requested, and it seems no one contacted my employer/HR.
-
Його приймуть? Я думала лише резерв приймають
-
youtu.be/ir0shwT6hoc?si=X33yB2LIskQbV9fJ
-
І я Maintenance Mechanic третій рік на заводі. Якщо по обов'язкам, то в Україні це називалось би І швєц, і жнєц, і на дудє дудєц. Якщо точніше, від повісити TV в офісі до організувати перенесення цеху з передмістя в Калгарі, та ввести його в експлуатацію. Але щоб отримати Journeyman and Red seal в Альберті треба 4 роки бути apprenticeship, а не оце все.
-
Вже пройшов місяць і неділя,і вже здали все.
-
Пробуйте кожного дня. Мені вдалося приєднати тільки як пройшло два тижні з дати отримання AOR.
-
Я подавалась но только я работала на парт тайм