PR CUAET
-
Добрий вечір! Скажіть будь-ласка чи приходить extension letter, якщо дитині подались на visitor record? Дякую!
-
А муж? У нас я работаю в бьюти сфере самозанятая. (Но у меня диплом филолога анг) Муж на констракшн, уже как 1,5г и не менял работу. Но говорят нужно идти по мне…Хотя изначально думали подаваться по нему.Бобсь что б не был провальный кейс, денег не малых стоит подача…
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, Proof of funds не нужен, если работаешь и можно попросить job offer, правильно понимаю?
-
Підкажіть будь ласка (бо я вище питала), це ви робили паспорт в Україні і не встигли забрати і тепер пишите таку заяву до консульства? Бо я зараз в Україні, id карту встигну забрати, а закордонний мабуть ні. То які мої дії тут, я просто замовляю паспорт в Україні і не забираю його, а пишу заяву в Консульство в Канаді, щоб вони забрали мій паспорт? В Україні нічого мені не потрібно писати на пересилку?
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна виключити з анкети депендента до моменту отримання eligibility ?
-
Вітаю! Можливо буде корисно. Вчора дітям продовжили OHIP на рік, по листу з IRCC - submission confirmation . (Чекаю SP, а OHIP закінчується через 2 дні разом з SP). Торонто.
-
t.me/prcuaet/39954/535971
-
Це просто ж..сть… І як тут не переживати
-
Ми вже 4,5 місяці чекаємо…. страшнувато, бо дитині буду печаткою паспорт продовжувати в травні і потрібно податись на продовження на основі наших, поки що не існуючих ворк пермітів….
-
Якщо є рік канадського (кваліфікованого) досвіду, тоді Proof of funds не треба.
-
Спасибо большое
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка можливо хтось мав схожу ситуацію - дитині 16 років і маємо слот в Отаву на виготовлення закордонного паспорта, але в дитини немає ID України. Чи без нього приймуть документи? бо виготовити в Канаді українське ID неможливо. Дякую.
-
Підкажіть будь ласка куди можна піти на підготовку до екзамену CELPIP? Або де можна придбати тест?
-
7 квітня. Сьогодні без АОR
-
Вибачте, уточніть будь ласка після того, як я отримала електронні документи з апостиль їх потрібно самостійно підвантажувати в Wes?