PR CUAET
-
И даже не каждый день.
-
Нікого не було проблем сьогодні з Дія підпис ? Мені просто видавало помилку і я не змогла навіть зайти
-
Нет. Вчера была другая дата...
-
Вчера было на 17.09, сегодня на 18.09
-
Я це залишаю на крайній випадок. У дітей паспорти до грудня, плюс ми за Саскачевану , і вони іноді приїздять сюди, але продовжити можна лише за 2 місяці до закінчення, а тут слоти вже на осінь розібрали.. це якийсь жах.
-
User Дарина Чернова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Краще при подачі на візу B1/B2 придумайте по легенді що ви плануєте відвідати San Francisco з туристичною метою на 2-3 дня у свій vacation.
-
User София Маркова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброго дня. Вітаю з отриманням стаді перміта, але так і не зрозуміло під яке виключення щодо PAL попадають українці? Кожна ситуація індивідуальна і може ми не знаємо Ваших обставин, які і є таким виключенням: може у Вас є TRP, бо, наприклад у багатьох українців воно є, бо отримували візу CUAET без закордонного паспорту, чи може Ви подались на ПР, чи ще щось? Бо в загальному українці зараз отримують стаді перміт за звичайною процедурою без будь-яких звільнень, на скільки я бачу з офіційних джерел. Якщо помиляюсь, поділіться, будь ласка, інформацією. І поясніть, якщо можна, висновки Ваші щодо того, що українці розцінюються як доместік?
-
Доброго дня, підкажіть, а ви подавалися на стаді перміт, маючи CAQ? Чи без?
-
User Mariaa F has been kicked from the chat because this user is in spam list