PR CUAET
-
User Владимир has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Для початку Вам у цю гілку: t.me/prcuaet/19036
-
Незнання мови не є підставою для гуманітарної програми. Українцям по суті Канада дала 7 років (2022-2029), за цей час і з різними діагнозами можна щось придумати. Гуманітарна програма - це винятковий захід при нестандартній особистій ситуації, що підтверджено документально. Шукайте ще інші моменти, які можуть підсилити кейс.
-
Ні , я замовляла в Торонто. Просто я хочу щоб скорше приїхав паспорт , тому такі правила , щоб його забрала служба доставки , треба писати заяву до консульства.
-
Всім привіт!☺️ Наша школа спеціалізується на підготовці до іспиту CELPIP – ефективно, структуровано та з урахуванням ваших цілей. Ми допоможемо опанувати всі частини тесту, розробимо індивідуальний план навчання та поділимося дієвими стратегіями для досягнення високого результату. Також, якщо є запит на вивчення англійської чи французької мов - ми з радістю вам в цьому допоможемо! За деталями - в особисті повідомлення!❤️
-
Ви зі свого ворк перміту зняли обмеження? Якщо так, то Ви вже маєте новий акаунт ircc, Якщо ні- то створюєте новий вже тут у Канаді. Заходите і зі свого акаунта подаєте заявку на ім'я дитини. Я вчора отримала для своєї 7-ми річної дитини новий візітор рекорд. Головне, щоб паспорт дитини був на довгий термін.
-
User .Лиза has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ксюша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А чому в ночі? О котрій годині треба заходити підкажіть будь ласка! Я думала ввечері
-
Доброго ранку! Я бачу що всі беруть слоти через Едмонтон о 17:00, а що скажете про Оттаву? Хтось брав в Оттаві, о котрій годині оновлюється в Оттаві Дякую 🙏
-
1. Якщо ви виконуєте умови програми & йдете по СЕС - PoF не потрібна 2. Якщо ви йдете по FSW і в вас немає LMIA / LMIA exemption work permit і job offer під нього - PoF потрібна
-
Може підійти, якщо на оф папері і зі штампами (не знаю як саме дія їх робить наразі). Має бути перекладена сертифікованим перекладачем на англ або франц мови.
-
User Ренат has been kicked from the chat because this user is in spam list