PR CUAET
-
Дякую. Що робити в цій ситуації?
-
Якщо ви хочете manageable рахунок з сталим відсотком то обирайте банк чи платформу де найбільший гарантований відсоток. Якщо ви початківець і хочете власноруч керувати активами і купляти акції компаній, ETF тощо. Обирайте Wealthsimple, зручний та розумніший інтерфейс і новачок справиться з ним з легкістю.
-
Ви знаєте у мене було так. Я хотіла старшого сина встигнути подати по програмі воззʼєднання. Начала їм писати, щоб не порушували строки, бо хочу батьків і сина встигнути подати. Так ось, краще б не писала і не наголошувала що вони строки порушують, мабуть отримала б швидше. А так у них був повний мороз по мені аж до кінця програми воззʼєднання, а потім зашевелілися. До речі, друг канадієць, так і сказав, що не потрібно було їм розказувати мої плани. Тепер сказав точно вони тебе притормозять, щоб ти нічого не змогла. Так і сталося, заміст 6 місяців, встряла на 1,5 роки
-
Дякую Вам!!!!)
-
Доброго дня Прийшов лист щоб,оплатити біометрію,оплатила після цього потрібно було завантажити квитанцію на GCkey,але не змогла завантажити,надіслала їм вони затвердили,що отримали квитанцію і додали до моєї справи,що дальше має відбуватись,маю чекати лист на біометричні дані,щоб здати? Після оплати вже пройшло 2 тижні.
-
member of parlament
-
Ви перекладали весь військовий квиток, чи тільки ті сторінки де є записи?
-
я доречі теж чекала з мамою це)) зрозуміла, що не встигаю і подала її по гуманітарній
-
Що за кнопка Transmitted?
-
-
дякую Вам))
-
На сайті не написано принести копію внутрішнього паспорта, мені дозволили показати фото. У мене в телефоні було, перша сторінка і всі сторінки з пропискою. А ще попросили номер ІПН дитини, якщо є. Ви навсяк випадок поробіть фото усіх документів. Якщо щось буде потрібно вони самі роздрукують. В мене просто подивився фото і все. Це я дитині робила.
-
Ви копію їм даєте, орігінали навіть не просили