PR CUAET
-
Треба зрозуміти, що Канада дала лише тимчасовий притулок - CUAET. Паспорт можна продовжити, є інші варіанти. Я не відмовляю Вас подаватися по гуманітарній програмі. Просто треба пам'ятати: у першу чергу Канада дає ПР тим, хто для неї корисний. А якщо людина не проходить по економічних програмах, то мають бути серйозні підстави для виняткового рішення. Коли ми приїхали і коли закінчуються наші паспорти - це не проблема Канади. Крім того зараз вже змінюються умови щодо резерву+, надається можливість податися на паспорт, якщо він закінчується, навіть без резерву. Стежте теж за українським законодавством. Усі коментарі не для того, щоб Вас відмовити, а щоб Ви пошукали сильні аргументи для свого кейсу. Візьміть ще консультації фахівців, можливо, вони знайдуть ще щось, чого Ви не сказали тут. І варто пам'ятати: рішення по гуманітарній програмі приймають чиновники, а не люди.
-
так а свідоцтво про народження дитини , яке заламіноване, підходить для посольства, чи як?
-
На кожен гуманітарний кейс може бути відповідь: якщо не проходите по економ програмам, то нащо ви Канаді? Це звучить жорстоко, але це так. В гум кейсах варто пояснити чого не проходиш (от прям нічого змінити не можна) і чого мають зробити виняток саме вам, а не іншим учасникам чату, наприклад
-
Дякую щиро. Спробуємо)
-
риторичне питання. мабуть вони довго любуються новими фото, раз 3 дні процесять 30 грудня
-
А що вони обробляють? Не можна просто загрузити нову фотографію?
-
зрозуміла🥰
-
Тобто якщо я в кінці лютого подавалась, це ок що ще не відповіли
-
Ля ви мене на паніку поставили Бо я теж тим фото ялозив пів години, поки воно приняло І я там в ті рамки де голова має бути то ніби влазив, ніби нє Фотка точно 2000×2800, але тепер я вже не знаю шо до чого 😢 Хто може скинути свої фото з порталу, як вони виглядають по розмірах, бо я щас кончусь тут?)