PR CUAET
-
Нема, і ще технічні роботи
-
Байку про танцюриста знаєте 😊 Принаймні до березня наступного року можна шукати можливості зробити новий паспорт. Я зараз для себе ловлю слот, хоча паспорт закінчується в 28-му. Якщо вийде, добре, як ні - подамся на старий. У кожного з нас завжди є вибір: придумувати, чому "ні", або шукати, щоб стало "так". Це невеликий коучінговий відступ від теми групи, сподіваюся, комусь буде корисний. Але більше, будь ласка, не флудимо - будуть попередження. Бажаю всім правильних рішень ☀️
-
Ясно, я уже грешным делом подумал, что это какие-то приложение для просмотра статуса заявки
-
Приходило вам щось на пошту електронну чи ви просто зайшли в трекер і побачили?
-
Можете розслабитись десь так років на два. Такі реалії роботи канадоської системи.
-
Та ми ж ще чекаємо. Ось коли отримаємо зміни на FD тоді відпишу
-
Мені відповіли, але то було десь в грудні. Я б дзвонила і йшла би прям туди і просила аби записали, ну або писати ст як вы скажете поштою звичайною.
-
Так сьогодні
-
▫️Picnic basket - кошик для пікніка ▫️Blanket - плед ▫️Cooler - сумка-холодильник ▫️Thermos - термос ▫️Cutlery - столові прибори ▫️Napkins - серветки ▫️Food - їжа ▫️Sandwiches - сендвічі ▫️Beverages - напої ▫️Sunblock/Sunscreen - сонцезахисний крем ▫️Ants - мурашки ▫️Insect repellent - засіб від комарів ▫️Outdoor - на відкритому повітрі ▫️Shade - тінь ▫️Grill - гриль ▫️Pack a picnic basket - зібрати кошик для пікніка ▫️Set up a picnic blanket - розстелити плед для пікніка #eloquent_vocabulary
-
Це у вас сьогодні обновилося на completed?
-
Наш син народився в Чехії, то довідку про надання громадянства ми робили у нашому консульстві,спочатку робили довідку,а аж потім нам дозволили зробити паспорт для сина....на довідку чекали десь місяць(може тепер інші терміни,бо ми робили 6 років назад,і якраз було Різдво )Спробуйте зателефонувати у консульство
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, кто то отправлял форму VOS, какие документы нужно отправить письмом с этой формой, квитанцию об оплате сказал офицер отправить с этой формой, но на 4 странице есть чек лист. Кто знает какие документы нужно прикрепить а какие не обязательно для подтверждения адреса. Driver license, receipt?
-
Просто в трекері побачила АОР був 19-го грудня
-
Здравствуйте! У меня вопрос, кто сталкивался с подобной ситуацией. Я нахожусь в Германии на 24 параграфе, новые документы сейчас не делают, а продлевают автоматически, у меня есть виза в Канаду по CUAET. Хочу поехать к подруге в гости. Не будет ли проблем в аэропорту с въездом обратно в Европу, в Германию? И какие документы помимо визы в Канаду нужны еще?(страховки и т.д). Спасибо!)