PR CUAET
-
Не достатньо прописки. То теж в консульстві подати заяву щоб прийняли громадянином а тоді на паспорт. Коли біди такої як зараз з слотами не було і ми закордоном теж були, то таку довідкою робили одночасно подаючи заявку на паспорт і все ок було. Зараз краще в консульстві спитати, або подзвонити чи написати в міністерство закордонних справ в Україні і спитати пояснтвши ситуацію. Ви ж потім ту довідку бережіть, не викидайте де, бо потім кожен раз коли паспорт дитині новий робите, як старий закінчується, то проситиму ь ту довідку. Я десь лишили при переїзді і не думала що так важливо. Думала раз вже є паспорт український закордонний, то ж українець, а нє постійно показу ту довідку. Потім з консульства через імейл просила довідку копію щоб прислали, з того консульства де перший раз дитині дали паспорт український
-
Так
-
冷8985+
-
Це не вплмває на іпотеку, це ваш податковий кредит, а не списання.
-
Значить і ви на днях отримаєте)
-
Прикольно, і в мене 19го грудня)))
-
Доброго дня! Є у когось інформація щодо релевантності посад teer 5? Зараз є можливість податися з teer 5, або через пів року з teer 3, переживаю чи за пів року взагалі буде діяти програма, але чула що teer 5 будуть відсіювати на федеральному етапі. Хтось щось чув чи можливо є якісь поради на цю тему?
-
Фух,я вже нервувати почав
-
Ні 2024
-
19 грудня 2023?
-
Добрий день. Хто може скиньте, будь ласка посилання для реєстрації на здачу CELPIP