PR CUAET
-
кстати, о кабинете. у нас уже и АОР, и био, и Eligibility, и запрос на медицину были, а в кабинете ни одного письма)
-
Дякую за відповідь.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, як вийти з ситуації що чоловік як селф емплоід перейшов за 30 тис на кінець року( виявили зараз) і не зареєстрований ні на бізнес номер ні на gst/ hst. Здавати як є і скоро реєструватися? А як з доходом тепер( костракшн), з своєї суми сплачувати gst чи казати роботодавцю щоб підвищував йому ціну роботи?
-
Доброго дня , ще побачила одне питання яке мене цікавить, я маю особисто принести заяву та квитанцію про сплату DHL ( коли замовляють доставку ) , до консульства ? Чи відправити на електронну пошту ?Тому що думала , що треба пересилати на електронну пошту Консульства .дякую вам !
-
20.06.2024
-
Всім привіт) Пліз🙏 Допоможіть розібратися з наступним Прийшов реквест на оплату біометрії для дитини і підкріплення квитанції в аккаунт Згідно цього скріну: засабмітила я цей скрін чи ні? Бо говорять, що має прийти повідомлення у аккаунт, що новий документ додано, але 3 дні тиша- нічого не приходило🫠
-
О, знаймо! Я після п2 вже доньці і чоловіку на продовження пермітів подала заявки, бо в них на момент приізду в Канаду паспорти були менше ніж на три роки, і перміти в березні закінчувалися. Мій перміт закінчується в червні, надіюся екопр буде раніше 🤣. На федеральному з березня 24, і теж АІР 😎
-
А у всіх нормально відкривається? Я чомусь не можу відкрити
-
Дякую