PR CUAET
-
Всім доброго дня Підкажіть будь ласка, чи були спроби надсилання скарг на всю цю систему ловлі слотів на пошту МЗС або ще кудись?
-
Оля, ви оптимістка ще похлеще ніж я 🤣 мій портал 2 від 16 січня, відповіли 19-го. Тож сподіваюся я не маю ще кілька місяців, бо прийдеться санітарів викликати lol 🤣
-
Я в банк пішла і вони провели повний платіж з мого рахунку
-
-
Відправити на e-mail
-
Оля, нанийте мені хоч Портал 1))) а то з 17 березня тихо після ФД
-
Доброго. Треба зареєструвати так. Щодо роботодавця вибачте питання не до мене.
-
Я сьогодні про наше фото 2 рази дзвонила, 1 раз писала у веб форму і один раз МП. Перші 2 сказали, що черга 3-4 мцсяці і скоріше не можна, форма зразу відповіла те саме, МП зразу відписались, попросили заповнити купу форм і інфи, і потім сказали, що у них вибори, вони працюють впівсили, так що раніше, ніж через місяць, відповіді можна не чекати. Ну і відповідь зрозуміло яка буде. Мене дивує, що на цю організацію немає нікого, хто б мав хоч якийсь вплив. Дізнавалася, як подорожувати з Екопр. Можна запросити travel document. Термін розглядання - 2-4 мцсяці. Але треба бути не в Канаді)) Тобто йдеш з роботи на тиждень у відпустку, а потім 4 місяці у Європі чекаєш, поки дозволять повернутися. Є термінова форма. Можна запросити з Канади, якщо у тебе більше 3 тижнів до поїздки, надавши документи про терміновість виїзду (довідка від лікаря, що батьки хворіють, наприклад - але нікого не парить, що батьки не можуть записатися до лікаря, бо не знають мови і всього бояться, і просто лежать вдома і чекають сина), або якщо залишилось 5 днів до вїзду, надавши зворотні квитки. Але зразу приписка - немає гарантії, що вам нададуть цей документ вчасно. Тобто купіть квитки, заплатіть за довідку, а потім вам її дадуть через 3 дні після відльоту.
-
Це загальне повідомлення так
-
-
Расскажу свои новости. Я позвонила в ИРСС. Думаю, ну хуже не будет)) Значит попался достаточно внимательный агент. Все выслушал. Говорит щас проверю, ждите. Возвращается. Говорит ваш ТРП активный. 😳 Говорю в смысле активный, я ездила в аэропорт, его проверили в системе и сказали что он аннулирован. Нет, говорит, светится у нас что он активный. Говорю по сроку действия? - нет, просто активный…😳 Оооок, че делать? Говорит это хорошо что вам отказали в Ворк пермите, ибо вам бы его выдали только до конца вашего нынешнего ТРП и вам щас надо подаваться на бумаге на ТРП и одновременно на ВП. Никаких проблем, вам все сделают. ТРП выдадут новый (так как он не продлевается) Говорю, вообще проблем нет, но как быть с тем что я, согласно вашим правилам, уже не имею права на ТРП так как у меня есть паспорт? Я же не против, но как сделать так чтобы не нарушать правила? Агент опять завис)))) говорит я вернусь к вам, ждите)) В итоге он вернулся и сказал 1) все таки ваш трп уже НЕ валидный. Что очень странно так как при проверке он светится в системе как активный. Но только когда его начинаешь проверять более глубоко, через несколько этапов, выясняется что он все таки аннулирован. 2) ваша ситуация очень сложная. Чтобы сделать все правильно, мы подключаем супервизора к вашему делу, будем анализировать его детально и перезвоним вам через несколько дней. Продолжение следует….😅 а я че? Я жду. У меня выбора то нет)
-
15 січня, і перший портал також