PR CUAET
-
Какой вывод я сделала из этого - если вы все таки хотите проверить ваш трп - ТОЛЬКО в аэропорту. Только там, как выяснилось они делают более тщательную проверку и дают точную информацию. По телефону, даже самый лояльно настроенный агент, может просто не увидеть точную информацию. Он сам говорит что это вообще как то странно. Каким образом он светится активным когда нет, он сам не понимает..
-
Підкажіть, будь ласка, яка у вас дата подачі в січні?
-
Добре. Дякую
-
Доброго дня! Можливо комусь приходив eligibility letter, але без додаткового запиту документів. Я скільки в групі шукала у всіх щось додатково запитують надіслати (чи то фінанси, чи мед екзамен), тому думаю можливо дивно, що в мене нічого не запитали, може забули…. В когось таке було? Чи воно має окремим листом прийти? Щиро дякую за допомогу!
-
Це точно… мені ще й повертали федерали заявку засабмічену в січні 24 за те що я не вказала попередній досвід, при тому що я подавалася виключно за канадським досвідом у одного роботодавця.
-
Ні. Не знала, що можна з дому здавати. Мені до найближчого оціночного центру 100 кілометрів. Потрібно саме готуватися до тесту, що піти далі навчатися. Мова на низькому рівні: Celpip general 8/5/7/6. Сподіваюся десь за два роки підтягнути мову.
-
Але я знаю і тих , хто проскочив. Зі мною подавали дві Каті. Одна на місяць раніше від мене і отримала все у травні 2024, інша на два місяці пізніше від мене і теж отримала все на півроку раніше за мене. Ситуації у нас рівні один в один. Ми основні апліканти, ми бухгалтери, у нас по одній дитині в заявці і у кожній чоловік не служив. Але зовсім різне по строках. Я гадаю, все ж таки це залежить до кого потрапиш
-
Це до речі кажуть, що практика останніх двох-трьох років, коли без жодних дозапитів розвертають заявки.
-
О, вас на цьому тормознули, а мені повернули взагалі помилково. Сказали у вас немає диплому, а я їм пишу , дзвоню, кризис форму пишу і кажу що там є, розуйте очі. Вони, ой точно є, сорі , то помилка мабуть системи. У кінець черги плиз. Не хвилюйтеся, так буває. Все отримаєте. Сори кажуть 😂 о все , що можливо на мені трапилося😂😂😂
-
Але нашу заявку не можна назвати простою. Чоловік служив на початку 90х, звісно отримали дозапит і пояснювали, що військовий квиток згорів в Ірпені і не може бути відновлений…
-
Олена, привіт, ви з Ірпіня. У нас там будинок рознесло і декілька магазинів. Вул. Найкраща, green place. Ми з Донецької області у 2015 переїхали. Взагалі два доми рознесли і в Святогірську також, але там зовсім в хлам😢😢😢 а молодша дитина переїхала в Харків на Салтівку 😢😳 ось які гарні місця ми назбирали 😳 хоч старшу дитину ще у 2014 з України прибрала у Європу.
-
Онлайн, з острова Ванкуверу.
-