PR CUAET
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, ось тут форма заповнення на продовження ворк перміту, тут пише щоб я вказала місце роботи за останні 10 років, але я за все життя ніде не працювала, бо зараз навчаюсь у університеті..Бо залишаю ці строки пусті, а мені вибиває червоним Що можна з цим зробити?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, ось тут форма заповнення на продовження ворк перміту, тут пише щоб я вказала місце роботи за останні 10 років, але я за все життя ніде не працювала, бо зараз навчаюсь у університеті..Бо залишаю ці строки пусті, а мені вибиває червоним Що можна з цим зробити?
-
Ні, ніколи нічо не просили, і я не відправляла Після подачі ніколи нічого додатково не просили надсилати
-
@rosebayimmigration доброго дня!Дуже потрібна Ваша консультація.Сьогодні виникло важливе питання.Чоловікові терміново треба їхати в Украну.Питання -Ми модалиcь сімейною заявкою на продовження WP Хараз ми обоє на Maintenance status.Старий WP в чоловіка був до жовтня 25 року.Чи може він виїхати,і в'їхати потім до Канади, Чи взагалі це не буде мати негативних наслідків для мене, так як ми подались разом?Дякую
-
Это с телефона. С компа прямо вверху экрана написано Запись на приём
-
Спасибо Вам за детали, надеюсь это кому-нибудь поможет!
-
-
Допоможіть будь ласка. Я не можу зайти з комп'ютера на електронну чергу.. в телефоні захожу через дія підпис, але не можу знайти там заголовка про паспортні дії..все перечитала і не можу знайти.. як ви входити з компа чи з телефону саме щоби зробити ті слоти?
-
Добрий день, чи треба квитанцію про оплату за візу 100 дол., десь додавати до аплакації, бо щось не бачу куди її прикріпити.дякую
-
"The public outcry will be deafening." ▪️Usual English: The music was loud at the concert. ▫️Advanced English: The explosion was deafening, shaking the entire neighborhood. #eloquent_listening
-
Спасибо. Попробую. А вот с компа совсем не получается, просит загрузить программу.
-
Пишіть не працюю