PR CUAET
-
Таке надається, якщо і надається, певно лише клієнтам якщо йде супровід. В іншому випадку - інтернет & самостійна домашня робота. Вимоги є на офіційно сайті англ мовою, або тут українською:🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
В мене взагалі форма на сайті досі в статусі submitted, АОР мені ніколи не приходив, одразу на біометрію запросили і тепер от eligibility прийшов
-
Ні, лише якщо формується пдф файл з кю ар кодом
-
Хто б в 15 році міг подумати що це до Ірпеня докотиться, ще й так швидко… але гарні люди всюди одне одного знайдуть 😊
-
Щодо як вказати різні позиції / ЗП - 1.01.22 - 7.15.23, позиція ХХХ, ЗП 90,000 cad / annual + YYY benefits - 7.16.23 - 9.29.24, позиція TTT, ЗП 120,000 cad / annual + UUU benefits ….
-
У меня вот такая картинка
-
Просто назад на страницу..не получается..
-
После авторизации выходиш из Дii та заходиш знов в е-консул и пропускает дальше идти
-
І ми з Ірпіня. Вулиця Висока в нас теж у будинок було 3 прильоти. А у чоловіка сестри родичі з Бучі то їм взагалі з танку будинок розстріляли і всі документи чоловіка лишились в будинку і згоріли.І в нас був зоомагазин, теж приліт був туди
-
Вы из Дии не вышли
-
Словʼянськ це мій motherland. Вул. Тиха ( р-н Артема ). Школа 5 спец клас поглиблена математика, музична школа, художня школа, бальні танці « Грація » і спорт школа гімнастика. Може десь пересічемося 😂😂😂 до речі, Святогірська вже немає практично зовсім. Усі красиві і великі домівки рознесені повністю, бо в них жили. У нас також жили 😢😢😢
-
Затем закрой Дiю и снова зайди в е- консул должна появиться зелёная галочка
-
Нажимаешь дiя пидпис появится через дiю авторизоваться дальше Нажимаешь и заходишь в дiю авторизуешься.