PR CUAET
-
Я страхуюся другий рік поспіль у Square One, інші страхові на мої ньюкамерські параметри давали вдвічі дорожчі квотейшени. Місто-супутник Торонто.
-
🔸Must: ▪️Використовується для вираження внутрішнього обов'язку, коли ми самі вважаємо щось необхідним. ▪️Зазвичай вживається в теперішньому часі. ▪️Example: I must finish my homework before I go out. (Я сам вважаю, що маю закінчити домашнє завдання перед тим, як вийду.) 🔸Have to: ▪️Використовується для вираження зовнішнього обов'язку, коли необхідність виходить від зовнішніх обставин чи правил. ▪️Може використовуватися в різних часах: теперішньому, минулому та майбутньому. ▪️Example: I have to wear a uniform at school. (Це правило школи, а не моя особиста думка.) #eloquent_grammar
-
Закордонні перекази заборонені з України з початку війни
-
Моя думка, що ви на правильному шляху. Ви спочатку вибрали себе і родину , і створили ті умови які вам зручні і вашим дітям. Ви молодець. А хто знає як далі буде , можливо ви саме та людина яка створить через декілька років корпорацію , де буде працювати купа людей. Типу Мак Дональд , або інше. Тож не можна так однозначно говорити ні ,що ви не проходите по гуманітарній програмі. Все на розсуд офіцера. І ви вже в їх очах шляхетна жінка! Все буде добре. Успіху
-
AOS
-
Чат GPT конечно не консультант, но на мой вопрос он ответил:Поскольку ваш TRP не связан с недопустимостью, а был выдан в рамках гуманитарной программы, путь к PR через категорию Permit Holder Class может быть неприменим.