PR CUAET
-
Ще скажіть будь ласка ви за візу платили цей раз? Дякую
-
Скажіть будь ласка як продавались чи якесь відео чи посилання є як покрокова. Дякую
-
Under this policy, you can get an open work permit for up to 3 years. If your passport expires in less than 3 years, your work permit will expire at the same time as your passport. You can't get an extension under this initiative, but you may be able to get one under another program.
-
Ну сама цей адвокат не пише ,що для тих ,это народив,хоча Вважає ,що це може бути «+». Я вже якось писала ,що в роботі є хлопчина і він поки не може отримати номінацію провінціальну. Так ось наприкінці березня в нього буде ще одна спроба (перездав на більший бал англійську,вже 2 роки канадського стажу) -якщо знову не пройде,то адвокат сказав будемо на гуманітарну подавитись- акцент на те ,що другий рік не може пройти по іншій програмі і дитина народилась тут.
-
На три роки від дати нового вп
-
Це не правило, так, але і не помилка офіцера скоріше за все. Чи дуже багато помилок, бо багатьом подовжують
-
Я не знаю про що ми сперечаємося
-
50/50😁
-
Ну як висока
-
Хоча б з посиланням дали, я не знаю. Бо я так само можу кину в вас цитатою з сайта IRCC де написано що українець у валідному статусі може продовжити собі вп за умови подачі до 31 березня. Але я не маю на меті тут з вами сперечатися. Є факт - конфліктуючі тези від IRCC у різних місцях, і є факт - людям подовжують wp через це, но не всім. Просто казати комусь що йому 100% не подовжать - це невірно. Є висока статистична вірогідність що подовжать
-
Як на мене , то правильніше буде квиток. Так як там вся інформація , про службу ,військовий облік , штамп про те що виключений з обліку. Вся потрібна інформація в ньому
-
Ви доказуєте що «так не має бути» чомусь, при тому що у реальності так буває як ми бачимо не тільки на моєму прикладі. При усій моїй пошані - не можу зрозуміти навіщо це вам