PR CUAET
-
Українська сторона робить це , а переклад можна напряму загрузити pdf на WES якщо робити окремо
-
Я бачила в іспанській групі люди активно замовляють нові """Доброго вечора. Це не чутки. Я вже говорила про те що такі свідоцтва не пройдуть апостилювання, та щоб змінити свідоцтво у чоловіків будуть просити воєнний квиток. Зараз ще можно зробити. Будь ласка у приват за деталями.""" Самих документів,що вони не дійсні, не бачила.
-
Підскажіть будь ласка IMM5546e(military) та IMM0149e(government employment) треба обовʼязково заповнити, потім друкувати і підписувати ручкою чи можна все в електронному вигляді оформити?
-
Цікаво, з чого ви взяли інформацію, що зелені свідоцтва про народження радянського зразка не дійсні. Скиньте, будь ласка, посилання на офіційне джерело, а не баба бабі сказала. Дякую
-
Вітаю всіх! Працюю у університеті Реджайна research assistant 1,5 року. Проблема у тому, що для Skilled Worker With Existing Work Permit та International Skilled Worker необхідно офер на перманент позицію, а у мене тільки контракт. Виходить так, що працюючи за контрактами в університеті я можу подаваится тільки на федеральний етап? чого хочу уникнути, оскільки зараз бал там високий та я не можу скласти англ краще CLB 7. Буду вдячний за думки, дякую!
-
А я отримувала від них листи постійно.
-
Дякую
-
Так а ви до цього отримували якісь листи від ІRCC? Бо мені від них листи приходили, тому помилки в імейлі не може бути.