PR CUAET
-
Якщо по тому ж нок то ні, допоацьовуєте щоб був рік сумарно і подаєтеся
-
Мабуть експерт не дуже володів інформацією, бо там на скріні дата сторі листопад 2022 року і підпис не про 31.03.2024 року, а чомусь 2023 року, коли програма діяла ще 🤷🏻♀️
-
Тепер питання: якщо 18 січня відривалися слоти на 20 березня (а мені в посольстві сказали що відкривають один день на наступні два тижні) то зараз це буде 1 лютого на 25.03-07.04??? Чи як це працює? я вже 1,5 роки не можу записатися.
-
Людей не збільшилося? От ви серйозно? Скільки людей до війни зверталося за виготовленням нового паспорту і скільки зараз? Посольство в будь-якій країні не приймає рішення щодо того, скільки паспортів видавати і скільки слотів відкривати. Вони лише виконують вказівки Міністерства закордонних справ
-
В мене так було, потрібно на обох дітей зробити паспорти. Робітникі посольства обіцяли зробити обом дітям, якщо зловлю хоч один слот та напишу їм листа з проханням. По факту нічого не зробили, сказали якщо немає відповіді на ваш лист, нічим допомогти не можуть. Зараз ловлю на другого сина.😭
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, забирати паспорт дитини в консульстві до 12-ти років може один з батьків?Непотрібно писати ніяких дозволів від іншого з батьків чи доручень?
-
Подзвоню в понеділок, бо сьогодні вже не беруть слухавку. Сказали що з 8 до 16 працюють.
-
В мене там нічо нема)
-
Його послуги, звісно. В кожній сім'ї різна кількість людей і держ.збір залежить, відповідно, від кількості людей.
-
Visit our recognized credentials directory to see if your certificate is recognized. If your certificate is recognized, you can work in your trade anywhere in Alberta. You do not need to apply for this program or register with us unless you want an Alberta Journeyperson Certificate. An Alberta Journeyperson Certificate is required if you want to write a Red Seal exam in your trade in Alberta. The Alberta Journeyperson Certificate is well-recognized and respected by employers across the province