PR CUAET
-
Exclusions( виключення ) в сенсі що не підходить під загальний нок чи підходить? 😁
-
Привіт ! Скажіть будь ласка таке питання,хочу подаватись на PR по AOP ,4 міс працював помічником з встановлення вікон (glazier helper ) 75110 далі 9 міс на сонячних панелях як labourer той же самий 75110 ,і тепер отримав job offer на air conditioning and heating знову ж таки Construction Labourer але виходить так по обовʼязках шо це вже 75119 . Як бути в цій ситуації? Чи зараховується весь попередній досвід якшо подаватись по останньому NOC ? Дякую дуже !
-
Та ну йо ма йо 🤣 а така хороша робота)) Тобто попередній весь досвід плюсується і можу подаватись якщо вернусь або на першу або на другу роботу правильно?
-
Ніде в офіційних джерелах немає згадок , що ви повинні надавати довідки з країн , які ви відвідували на декілька днів , чи навіть 1 - 2 місяці. Довідка потрібна з країн , в яких ви перебували більше 6 - ти місяців , неважливо чи за один період , чи сумарно за декілька.
-
Дякую
-
Для вагітних дівчат 🤰🤰🤰безкоштовні онлайн та офлайн курси Пропонується в партнерстві з Alberta Health Services, інформація про ведення вагітності у Калгарі. Програма Best Beginning це безкоштовні підтримуючі медичні послуги для вагітних осіб, конфіденційна підтримка 1:1 від медсестер, дієтологів тощо, безкоштовні вітаміни. Можливість догляду за дітьми. Зателефонуйте в AHS, щоб зареєструватися за номером ☎️403-228-8221 birthandbabies.com/best-beginning-program/ t.me/mumcalgary
-
Или это только на номинацию? У меня уже федеральный уровень.
-
Кто регистрировался на myimmitracker, пытаюсь добавить свой кейс, AOS программа, это этот пункт?
-
Alberta Opportunity Stream ,на сайті шось я не знайшов детальної інформації