PR CUAET
-
Нам про лист на ел.пошту підказали знайома,вона робила так для батьків.Ми,щоб переконитись пішли в спілку допомоги укр.,які займаються такими питаннями також.То там нам це підтвердили і сказали,що інших швидких варіантів не має.Тож думаю,що лист швидко прийде.
-
Привет, если у мужа была словацкое внж, но проживал он на территории Чехии все это время. Нужно взять справку с Словакии и из Чехии?
-
Ага ,тобто якщо я назбирав з двох попередніх рік по одному ноку і піду зараз на іншу роботу в якій нок відрізняється то всеодно зможу податись на основі попереднього ноку ? Дякую Вам дуже Ірино !
-
Iрино а довідка потрібна з 18 років , якщо людині 75 років чи за останніх 10 років?
-
Всім привіт! Може є в когось правила дорожнього руху українською або російською?
-
Нема та не було ніякої спрощеної процедури отримання візи українцям із середини Канади. Отримують та отримували як і усі - по загальному процесу. Єдине що було - це безоплатно, але до жовтня 2023 року. Так що нема різниці - зараз робити візу, або після 31.03.2024.
-
Дякую дуже🙏.а часом не зможете підсказати наступне питання якщо батька у 18 років відправили в росію служити на 2 роки (Батькові 75 на разі ,)це був Радянський Союз в той час , тоді потрібно цю справку чи ні ? Бо по логіці якщо б він зробив кримінал в росіі, а це радянський союз то це б було в його історії в украіїні , це ж все взаємозвязано ‚як ви гадаєте
-
А таке питання. Якщо оця дівчина з цим TRP пробула б на ньому 3 роки, потім за тиждень до закінчення подала на новий TRP . Она би мала статус після цієї подачи "в очікуванні"? Тобто , її TRP статус продовжував діяти? І поки вона не отримала відмову - вона в цьому статусі , і це було б більше 3 роки і це ще було б безперервно. І ось тоді вона б як раз могла подати на PR under Permit Holder Class , поки IRCC думала, давати їй чи ні новий TRP. Це так спрацювало би? До речі - ось ця подача на PR under Permit Holder Class передбачає якийсь мовні тести чи стаж чи ще щось?
-
Я отримала