PR CUAET
-
У мене питання,мій work permit до 2025/10 ,подаюсь на пр як дружина канадця,я коли отримаю по ,то мені треба змінити work permit?
-
Доброго дня, це усім у кого є ще діючий WP по CUAET, потрібно продовжувати вже зараз до березня, щоб отримати продовження на тих самих умовах або це тільки для тих хто повинен в'їхати до Канади до 31 березня ?
-
Ждём с 1 декабря, пока глухо. Консульство Торонто. Словакия сделала за неделю.
-
2 недели - это не быстро?
-
В листі має бути інструкція як податись. Ви можете податись на цю провінційну програму і якщо все добре з документами, це майже гарантований ПР (перехід на федеральний етап). Але додатково десь $1500 збір провінціальної програми. По СЕС ви також можете висіти чекати ITA, і якщо воно прийде раніше, відмінити заявку на PNP і гроші вам повернуть. Тут залежить від балів, якщо по СЕС у вас високий бал, і ви впевнено проходите - це одна справа. Остання виборка (вчорашня) це мінімум 546 балів. Якщо ваш бал нижче, то,провінційка більш надійний шлях, бо +600 балів гарантійно дадуть вам перейти на фед етап
-
Добрий день. Для інфо. Подалися 13-11-2023, 10-01-2024 отримали мейл з номером справи. Оттава, Онтаріо. Але тепер маємо клопот- як прив'язати номер справи до електронного кабінету. Раніше тут, в чаті, було багато повідомлень на цю тему. А зараз - не бачу. Піскажіть, будь ласка, яку програму треба вибрати? Пишеш номер справи - а вони ще задають багато питань, в тому числі питають програму . А нашої програми я не бачу.
-
Підкажіть, як довго офорляється віза візітора зараз? і чи є інший варіант якщо у дитини заакінчився паспорт з візою кувед, а заїхати не встигли..
-
після 31.03.24 ви приїдете в статусі турист, ВП та інше вже не буде