PR CUAET
-
Я понял, спасибо вам большое
-
Всі частини СLB 10. Як в мене так і в чоловіка В кого 8, або 9 по одній з частин - не вагайтеся подавайте апеляцію. 1 частина = 60 Кад, є шанс що бал піднімуть, тоді гроші повертають. Якщо після апеляції не підіймуть, лишиться той самий, гроші не повертають В мене так writing з 9 на 10 підняли Успіхів ♥️
-
Написал в деле,что я и семья из Филипин ,потом опять про Украину,короче брал файлы из других кейсов или его помощники и тулил всё в наше дело не проверяя, кто мы и что мы.Напутал в этом состоянии даты,просто всё кусками.Офицер пишет мол я очень пыталась вникнуть в дело но так и не могла понять всю эту кашу,плюс у меня сложилось мнение,что у консультанта проблемы с английским ,он допустил их слишком много,поэтому я не могу вам одобрить ПР по этому делу.Подавайте ещё.Так что ,выбирайте хороших консультантов,а лучше если язык есть делать самому.В Ванкувере запрашивают 5к+$, ну гос.фи само собой.
-
Справа в тому, що спонсорство накладає на спонсора фінансову відповідальність на три роки. Вам дуже пощастить, якщо Ваш чоловік погодиться стати Вашим спонсором. Час розгляду по програмі спонсорство чоловіка жінкою може зайняти час (добре, якщо все займе 1 рік).