PR CUAET
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка хто знає чи може мій чоловік подаватися на PR,якщо він у березні буде мати 1 рік досвіду роботи,працює на одного роботодавця, але працював 4 місяці працівником на базі,а 8 місяців працює на польовій роботі, але обидві професії належать до TEER 3 по NOC,але коди професій різні? Чи можна комбінувати ці дві професії чи йому потрібно чекати рік щоб пропрацювати на одній професії?Наперед вдячна за відповідь
-
Я маю польську банківську карту, получається я можу сам все вписати і надіслати гроші на адресу, яка написана на сайті їхньому? Так
-
Але тоді син повинен бути в Канаді на момент подачі
-
Ну що, панове, є думки коли там СТЕМ буде?🥹 хочаб здогадки 😩
-
Жодних документів від консульства IRCC не вимагає
-
Доброго вечора! Є питання з приводу формі IMM5406 де Additional family information. Я являюсь спонсором своїх батьків. Мені треба себе писати в Section B: children свою інформацію чи не треба? Бо в самому документі написано що треба інфа усіх family members 18+ who are not already Canadian citizens or permanent residents. Оскільки в мене PR то мені не треба себе записувати що я їх син?
-
Да это чёрт ещё с меня тысяча снял ,мол сейчас подадим и 50 на 50 может повезёт,я повёлся,он там объяснял что-то,ч доки ему досылал.Ну и так всё прогорело.А потом я самостоятельно подал запрос ,там есть опция на CIC сайте,забыл как называется,им даётся месяц ,чтоб дать ответ на запрос апликанта или консультанта о причинах отказа.Так они мне всё и выслали в лицах ,как говорится.Ну был бы я на месте офицера ,сделал бы так же,после прочтения того бреда.Ну а им бы не мешало у таких дегенератов лицензию отзывать.Но прикол в том ,что он два дела моих знакомых выиграл.Вот так бывает.
-
Чтоб вы отнесли ему свои деньги,не считая гос.фи.Если есть язык,всё можете делать сами.Куча инфы везде есть.
-
Безкоштовно