PR CUAET
-
1) Або ви отримаєте паспорт до 31.03.2024 , злітав до Варшави чи України за 2-4 тижня. Та встигнете ще подати до цієї дати по CUAET. 2) Або ви не встигаєте, але потім робите новий паспорт чи його продовжуєте за 2 місяця по закінченню і тоді подаєте на нові візіторрекодс у загальному процесі на базі того, що батьки в Канаді з воркпермітом. Якщо діти вже не шкільного віку , і їм потрібен стадіперміт для навчання в вузі - то там теж є своя процедура з отриманням стадіперміту на базі зарахування у вуз.
-
Ні, не понизять. Або підвищення або той самий бал
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка адресу консульства в Едмонтоні, 30.01 у сина подача документів, щоб нічого не наплутати
-
Але ви від себе зробили максимум, тому тепер чекати норм кількості вибірок. Все вийде!
-
компанія, в якій я працюю наразі, роками підтримує колег моїх з номінаціями для Онтаріо. Вони не роблять ATIO переклад. Для мене запросили переклад з України🤷🏼♀️ без нотар завірення. Головне, щоб на одному документі був і оригінал і переклад і перекладач завірив все печатками та написав, що його переклад відповідає дійсності. Все🤷🏼♀️ Я 2 рази перепитувала у імміграц лоерів, які ведуть мою справу, чи ок такий переклад чи ні. Мені сказали, що ок
-
Дуже дякую 😀