PR CUAET
-
Цю форму на якому етапі треба буде заповнювати?
-
Довідку брати не надо, вона з дії за три секунди свіжу візьмете. Переклади можете зробити , вони дійсні будуть. Завіряти не надо. Свідоцтво про народження, шлюб , найвищий диплом ці потрібно, але я робила все онлайн. Інші документи у всіх програм різняться. Кому Wes, кому референс з України, кому військовий квиток. Все різне. Переклади це пусте. Головне знайти роботу і по ній податися. Все інше дрібниці. Це вже кажу, бо пройшли
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи можу я заздалегідь підготувати форму IMM5604 -дозвіл одного з батьків для виїзду дитини на ПМП? Чи є якийсь строк дії у нотаріального завірення? І чи потрібна буде лише ця заповнена та завірена форма від батька, чи ще якийсь дозвіл? Дякую завчасно.
-
А консульство вам розповіло, що таку печатку ставлять не раніше 2 місяців до закінчення паспорту, тобто не раніше червня. А подати на воркперміт CUAET можна тільки до 31.03.2024. Тобто, питання подання на воркперміт по такому паспорту вже не буде стояти. Ну якщо Канада нічого не продовжить.
-
Доброго вечора! Може хтось може підказати, будь ласка, чи можу я заздалегідь підготувати форму IMM5604 -дозвіл одного з батьків для виїзду дитини на ПМП для федерального етапу? Чи є якийсь строк дії у нотаріального завірення? І чи потрібна буде лише ця заповнена та завірена форма від батька, чи ще якийсь дозвіл? Дякую завчасно.