PR CUAET
-
3 це Teer, нок це назва професії зі скілсами. Нок має бути одинаковий.
-
Добраніч, підкажіть будь ласка, працюю в ресторані Планую подаватися по AOS В мене були тижні коли я працювала менше ніж 30 годин (через хворобу дитини, частіше за все) та місяць коли я зламала ногу 🤦♀️ Виходячи з умови, що робота має бути 12 місяців за останні 18, я маю просто не рахувати ти тижні, коли я працювала менше/не працювала? Я була весь час влаштована в ресторані, з першого дня і зараз далі працюю Чи я добре розумію Чи все погано? Дуже дякую за відповідь!
-
Добраніч, підкажіть будь ласка, працюю в ресторані Планую подаватися по AOS В мене були тижні коли я працювала менше ніж 30 годин (через хворобу дитини, частіше за все) та місяць коли я зламала ногу 🤦♀️ Виходячи з умови, що робота має бути 12 місяців за останні 18, я маю просто не рахувати ти тижні, коли я працювала менше/не працювала? Я була весь час влаштована в ресторані, з першого дня і зараз далі працюю Чи я добре розумію Чи все погано? Дуже дякую за відповідь!
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, форму IMM 5713 ( Form Use of a Family Member Representative for Online Applications) заповнюю, так як додаю в свою аплікацію на WP свою неповнолітню доньку. Але там вказано що підписувати потрібно повнолітнім членам сім'ї. Не зрозуміло як заповнити цю форму, без підпису?
-
Ця форма, коли одні повнолітні родичі дають повноваження іншим повнолітнім родичам, які цих повноважень напряму не мають. А відносно вашої неповнолітньої доньки у вас повноваження є виходячи з закону. Бо у кожного неповнолітнього повинен бути представник по закону (батьки), або назначені.