PR CUAET
-
Друзі якщо хтось підтверджував через IQAS - як довго у вас зайняло часу від submitted до якоїсь відповіді? У мене статус submitted вже півтора місяці і нічого не рухається. Писала їм - отримала стандартну відповідь - якщо submitted то чекайте поки IQAS обробить заявку. В когось була схожа ситуація?
-
Дякую!
-
Підкажіть, будь ласка, чи змінюється ось тут статус, коли отримуєте AOR?
-
Це я розумію, але в мене є long term contract і так само 8 місяців відпрацьовано на іншій роботі… я ж написав вище що маю можливість зробити і так і так… питання було як швидше і надійніше
-
Робив в Україні. Тишком-нишком вийшло десь 5200 за всі необхідні документи (два дипломи із додатками та свідоцтво про народження).
-
Всем здравствуйте! Хотелось бы обратиться ко всем, кто писал,что можно по чужому слоту , сегодня в Торонто отказали ! Сказали , что необходимо присутствовать тому человеку, кто делал аппойтмент! Тк чтоб потом не говорили, что слоты кто-то покупает/продает. Прилетев с Виннипега ( надо было ехать с тем человеком, кто регистрировал окно ) даже жена и муж с ней должен быть если он делал окно со своей почты. Разрешили после долгих переговоров написать им на почту тому человеку, кто делал вппойтмент, что вместо него будет кто-то другой… и приняли по очереди после 👋🏻 Поэтому кто пишет, что кум брат сват делал слот и по нем ок прошли , обновляю информацию , будьте готовы и оснащены этой информацией 🙌🏼
-
Хто робив апостиль диплому та додатку до нього у скільки вам це обійшлось? apostile.in.ua пропонує 2 документа х 100 дол. США = 200 дол. США (2 робочих дні); 2 документа х 60 дол. США = 120 дол. США (10 робочих днів). Можливо хтось робив в іншій організації і вийшло дешевше? Бо наскільки я зрозуміла, то апостиль не обовʼязково замовляти у енік
-
Ні, я просто робив апостиль цих документів, які були потрібні мені особисто.
-
Вітаю, чи отримував хто номінацію від Альберти за програмою Tech Pathway в січні чи грудні?