PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи хтось стикався з подібною ситуацією? Ми вже оплатили послуги WES та загрузили всі документи в апостиль, сьогодні прийшла відповідь, що додаток до диплому старого зразка. Як бути? І чи чекатиме WES поки ми переробимо додаток чи потрібно буде заново платити?
-
Я кажу про можливість продовження дозволу на роботу через зняття обмежень з дозволу на роботу і випуск нового дозволу на роботу. Це робиться протягом року після проходження обов'язкового мед огляду в Канаді. Після року з моменту мед огляду цей спосіб уже не діє. Просто не можна податися на зняття обмежень. Про інші способи я не знаю.
-
www.jobbank.gc.ca/trend-analysis
-
Доброго дня громадо! Може хто знає, поділіться посиланням чи досвідом: Чи можна зробити довідку про несудимість з України чоловіку, котрий знаходиться за межами Канади на даний час? Тобто витяг з ДІЇ є. Надо відправити у Консульство Україні в Канаді, перекласти та затвердити. Питання друге. Якщо так, то у анкеті яку адресу писати - де він зараз мешкає ( наприклад Польша), та номер телефону польский чи мій, канадський.? Та підпис його можна зробити єлектронній чи фотокопія анкети з підписом. Дякую. Всім гарного та успішного дня!
-
Як зробити довідку про несудимість в Торонто, якщо немає Дії?
-
По какой программе?
-
Чи є у когось приклад референц леттер?
-
я відправила письмо у Success skill centre,393 Portage Ave 2nd Floor, Units 229/233, Winnipeg, MB R3B 3H6 вони назначили дату ґюя приїхала з собою був переклад і орігинали дипломів,вони зробили аккаунт,дали мені логін та password для входу,дома я самостійно загрузила ел.форматі пееклад і оригінали документів,через 5 днів прийшла відповідь.
-
Гіпотетично, ви якщо забезпечуєте себе самостійно і не користуєтесь соціальними виплатами для малозабезпечених, безробітних, то ви мабуть можете показати «ось робота чоловіка, ось гроші тут в Канаді в банку, ось платимо податки тут, ось декларація податкова за минулий рік. Так, працює віддалено, але ми чесно тут все показуємо», то мабуть може підійти…але все одно треба консультація адвоката, що розбирається
-
якщо він по КУАЕТ потрібно заїхати до 31-го березня, щоб отримати дозвіл на роботу