PR CUAET
-
І ще питання щодо біометрії. В якій послідовності це буде робитися? Після отримання номінаціі: 1) заповнити всі форми, оплатити включно із біометрією, потім отримується запрошення на сдачу біометріі? або 2) Біометрія здається до того як сабмітите і оплачуєте заявку? дякую за Ваш досвід.
-
спасибо огромное за новость, тут все очень дрлго ждали услышать про хотя бы один апрув по таким кейсам (что всетаки дают ПР с письмом)!
-
Цей статус не зміниться навіть коли ПР отримаєте!
-
а когда примерно это было и можете у него спросить сколько он примерно ответ ждал от них после того как они письмо дали? инетересно 🙂 спасибо!
-
Я готувалась по текстах з відповідями на ютубі. Перший раз один з текстів я взагалі не могла зрозуміти. Другий раз було зрозуміліше і дещо пробувала логічно відповідати, дещо - вигадувала. Для мене теж читання стало неочікувано важким
-
Мене записував чоловік на біометрію онлайн, інформація вся є в листі запрошенні на біометрію! В сервіс Канаді мене тільки запитали мов данні типу прозвище і дату народження, потім взяли відбитки пальців і зробили фото, на всю цю процедуру максимум хвилин 7. Я вже потім в листі запрошення на біометрію побачила номер АОR. Зараз чекаю на інший етап . Якось так
-
Біометрію краще оплатити разом з загальними зборами на федеральному етапі подання. А здавати її будете коли отримаєте лист від IRCC
-
Підходить старий медогляд, вони пере зарахують автоматично
-
Ну дуже дивно , що вони вам так відповіли , я вам в особисті написала 🙂
-
До речі все так і є, все самі, нічого не отримуємо від суспільства, навіть дитячі не отримували, бо тільки минуло 18 місяців і можемо подавати, а так все самі, орендуємо, їжу купуємо, я ще маю діяльність, сімейний фотограф, син якому 17 років теж працює.
-
Доброго дня! Я викладач англійської і дозволю не погодитися з Вами. Треба читати спочатку завдання, щоб знати, що треба потім шукати в тексті, на що звертати увагу. Це завжди такий exam tip для студентів.
-
Коли скоріше і легше в Торонто Онтаріо можна отримати PR коли хлопець одружений чи ні?
-
Не працює так з селпіп