PR CUAET
-
Планує перееїхати влітку до Канади.. Та ми тут всі, його родина.
-
Я запитую про Оhip ,це провінційна медична карточка , там номер її , у кожної провінціі своя карточка health card …чи ви прикладали в аплікацію чи це зайве?0
-
тоді добре
-
Дуже дякую🙏❤️а то подумала знову забула додати щось😬вже мариться що щось знову забула і вже сниться та аплікація😬🙂
-
Так.
-
Медогляд пройшов?
-
Вже є, був тут пів року тому. Дякую.
-
Вав , вибачте так дивно ☹️🤷♀️, я вже від стількох людей чула що вони подали , я можу в особисті скинути вам лінк з facebook ( ukrainian moms in toronto)там жіночка ділиться своєю практикою , і вона все дуже гарно описала як вона це зробила , я ще поки чекаю АОR то поки маму не подавала але обовязково буду пробувати коли отримаємо АOR, і можу потім поділитися з вами своїм експіреенсом ….
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, на федеральному етапі чи підходить той медикал екзамен який робився по приїзду наприкінці 2022 року, при тому,що жоден із аплікації не покидав Канаду весь цей час? Хтось аплаївся зі старим? Бо відштовхуюсь від цієЇ інформації. Usually medical exams are valid for a year, but there is a temporary policy until 6 Oct 2024, that exempts from completing another IME if you meet all of these conditions: · You applied, or are applying, for either permanent residence or temporary residence. · You already live in Canada. · You completed your previous IME in the last 5 years. · Your previous IME indicated a low risk or no risk to public health or public safety. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/2022-foreign-exempt-ime.html
-
А ви ходили до них в сам їх центр, ви б офіційно з кимось порозмовляли а не через телефон …