PR CUAET
-
Так тут же йшла мова не про це, не про всю програму взагалі, а про те що стверджують якщо щось не додав до аплікації, то автоматично офіцер відкладає твою справу на самий кінець. А то є не правда, знаю багато випадків коли це не так. І плюс ми вже бачимо різницю у тому що набагато швидше люди отримають AOR в порівнянні з той же TRtoPR. Але час покаже, я і спочатку вже не розраховувала на дуже швидке рішення, і своїх рідних підготувала що займе час, тому на релаксі 😁
-
Почитайте эту ветку, не поленитесь. Гораздо важнее показать, что вы наладили новую жизнь здесь, но не можете податься ни по каким другим программам в силу каких-либо факторов.
-
Люди добрі, підкажіть будь ласка покроково як прив'язати аккаунт після отримання AOR ?Яку саме програму вибирати?TR to Pr?
-
Я саме їїї вибирав,як порадили добрі люди з цього ж чату,але нічого не вийшло поки.Не знаходить!Зауважу,що я робив це раніше з нашим кейсом за іншою провінційною програмою і все виходило.Буду дуже вдячний за вашу відповідь!
-
Всем доброго времени суток. Получил визу по программе CUAET, недавно получил WP и прошел медкомиссию. Интересует перспектива получения PR и в идеале получить citizenshiр со временем. Шансы есть? Границу пересек совсем недавно. Ищу работу, планирую тут работать и жить Буду благодарен любым отзывам по делу
-
Доброго дня! А є тут хтось хто подавався на стаді перміт іще до вступу в вуз і йому відмовили? Без Letter of Acceptance і без Провінційного листа?
-
Гарні новини. В Саскачеваі подаватись на PR можливо з будь яким NOC по TEER 4,5 www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit
-
Якщо це на рахунок довідки про несудимість з Німеччини то Wise не дає змогу проплатити, видає помилку. Я платив через Zen.com є такий додаток