PR CUAET
-
NOC це код професії 5 цифр а от тір це як раз цифра з того коду що каже кваліфікована це робота чи ні 0 - керівні посади 1- вимагають універ освіту и тд
-
Подскажите какие документы нужны от работодателя? У меня есть вариант с EOR, но они пишут что могут сделать только какой то employment certificate. Ну и плюс оффер сам. В чек листе я не вижу каких то документов о регистрации компании, адресе и прочем, хотя в требованиях программы есть некоторые условия для работодателя, не понятно как они их будут проверять без документов, или это уже сами по каким то базам находят и смотрят? Кто уже подавался и получил апрув, поделитесь какие в итоге документы от работодателя потребовались.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка що до диплому повної загальної середньої освіти ( на жаль вища не закінчена). Вся процедура підтвердження така ж сама як і з вузами? Дякую
-
"Потім коли все почалось відкриватися - це закинули" - це як раз і є "положили у кінець". Бо я ж написала - рішення нема досі . Тому це як раз і стосується таких пілотів обмежених у сроках, якіх нема навіть у планах . Програма 24.10 теж на рік і її нема в опублікованому плані на сайті IRCC на 2024 рік взагалі як програма, по якої заплановані видачі PR. На 2025-2026 її теж нема - но ці роки будуть коригуватися через рік . Саме так було і з TRtoPR.
-
Ні. Я пишу про гарантовану видачу візи на срок дїї воркперміту. Бо раз у вас є офіційний статус права знаходження у Канаді на період дії воркперміта - то у вас є база для видачі вам візи на цей же період. Менш ніж дія перміта візу вам не дадуть. Ви можете заявляти і більший термін візи - але це не гарантовано, що ви його отримаєте. А якщо у вас ще і нема перміта - то срок візи буде вже на погляд офіцера.
-
Підскажіть, будь ласка, в доньки WP закінчується в серпні цього року , як і продовжений паспорт. Ми зробили новий закордонний паспорт вже на 10 років і хочу зробити на нього новий WP, але не знаю чи можу це зробити до 31 березня, якщо старий ще буде діяти до серпня? Дякую💙💛