PR CUAET
-
Це все можна вирішити просто вдарить по гаманцю і я дійсно радив людям братися і робити всі кроки для того щоб закрити питання з консульством прям сьогодні, а не сидіти в он-лайні і обсмоктувати цю тему
-
Цікаво де конкретно, от читаю першоджерело і не бачу. Experience (15 points) 80 (1) Points shall be awarded, up to a maximum of 15 points, to a skilled worker for full-time work experience, or the equivalent in part-time work, within the 10 years before the date on which their application is made, as follows:
-
Мне кажется что главное то, что будет отказ в консульских услугах, остальное ерунда
-
Думаю до квітня можна вирішити всі питання з консульством, якщо прям припікає то полетіти в Турцію чи Польшу де на порядок швидше все вирішується
-
А точно ще про це забув
-
Зрозумів. Бо вчора на сайті консульства побачив таке 🤷♂️ canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/zasvidchennya-dokumentiv
-
Що кому там треба, довіреності, довідки і т.д.
-
Звісно
-
Ви маєте на увазі паспорти поробити?
-
Всем добрый день! Подскажите плиз, на осень планируем подачу на PR и как раз сыну исполняется 18. Значит ли это, что он должен будет сам подаваться как взрослый или же он пойдет еще в составе семьи? Заранее спасибо.
-
Просто мені це нагадує як і з CUAET люди чекали до посліднього і провтикали момент, навіть зараз пишуть ще як податися
-
Я думаю там де велика нагрузка і є апостиль буде так само
-
Ключові слова «Посольством України в Канаді» в інших країнах така сама ситуацію?
-
Це для того щоб увійти в експрес ентрі (67 балів), а для балів може бути інша історія . Можна пробувати реєструватися, єдине що на fsw гроші треба мати
-
Щоб ви розуміли чим це може обернутися - консульські дії без військово облікових документів все - жінки та чоловіки військовозобовʼязані якщо не зареєструються в електронному кабінеті то тцк на них подасть до суду і в усіх будуть кримінальні провадження в Україні - арешт майна та рахунків - українці які проживають за кордоном хоч 20 років і яких Україна вважає громадянином схлопочуть кримінальні провадження якщо не оновлять дані в електронному кабінеті