PR CUAET
-
Я зараз на цьому шляху, федеральний етап після АОС. Довідка про не судимість потрібна, військовий квиток поки що не просили, можливо ще попереду. Медицину та біометрію в Україні має здавати.
-
А медицина і біометрія чоловіка потрібна була на етапі провінції чи вже на федеральному? Тобто, чоловік у Вас в Україні, але в провінційну аплікацію Ви його додавали, правильно? Ви вже засабмітили документи на федеральному етапі?
-
Пайпал спробуйте. Чи якщо моно то Gpay простіше за все
-
Доброго вечора, знайома подавала себе, доньку, та чоловіка на PR по гуманітарній програмі, чоловіку на днях прийшов лист про надання своїх "військових даних" уже після отримання AIP, що вони мають на увазі під наданням військової інформації і що в загальному потрібно відсилати? Чи може це якось вплинути на подальше отримання документів і призвести до відмови? Також чув що вводять багато різних законів на рахунок чоловіків в зв'язку з війною, але особисто не цікавився цією інформацією і нічого не шукав, чи не міг би хтось в двох словах розказати про це все? Дякую ;)
-
Опыт кстати защитали без вопросов. На основании писем +Form6A. Диплом специалиста не понравился. Сейчас делаю через WES course by course подтверждение Диплома бакалавра. Посмотрим как оно будет.
-
Всем привет кто делал паспорт Украины в консульстве Украины в Торонто ?
-
Боже, скільки ж в вас жовчі, шановний, точніше й зло*памятства ?(риторично) Не треба поради / не подобається - обходьте стороною і читайте офіційну інфу включаючи при цьому мозок. Я робила довідки з КНР і Австрії і, так, за допомогою банку переводила тамтешні валюти в Кад, бо то були не юзд, що є міжнародною. В період з 2016 по 2022. В українських банках це теж можна зробити, якщо забажаєте. Я особисто робила це 1.що вивести валюту і показати якщо спитають скільки & якій еквівалент маю ; 2. Для імміграційних цілей. Не треба - то не робіть. ——- Нок визначається по обовʼязкам. Саме тому офіцери просять в реферал списати обовʼязки, особливо якщо закордоном, щоб вони зрозуміли який це Нок і чи вказаний вами в аплікації вірний. Але й ця інфо вам якась не така а сяка 🤦🏼♀️🤷♀️
-
А якщо адреса одна в нас з чоловіком?
-
Чи потрібно кожному свій конверт?
-
А чи можна відправляти на двох людей в одному конверті