PR CUAET
-
Тому що якщо для ПР треба 1 рік фул тайм, то з апрентісшіп буде 2 місяця навчання - а це не рахується як робитп
-
У нас була з чоловiком схожа ситуація , щоб доказати що не заради PR ( а жили ми в різних країнах), наш кейс-аплікація важила -3.5 кг 😂😬, повнісінько доказів , листів від друзів ,фото,переписка з скайпу і вайберу, всі ресіти від подарунків навіть прийшлось шукати і т.д ( ще на той час не було онлайн аплікації) , то було щось , але без адвоката впорались , , 3 місяці мого життя повністю в іміграційних паперах , дякувати Богу нам одобрили , але запити від офіцера додаткові були , і то дуже дивні запити ….ця програма не з легких ….
-
Я мав на увазі Українську судову систему, коли кожен другий почне оскаржувати рішення і т.д.
-
Вона дуже переймається що це може вплинути на подальший процес, також переймається що йому можуть надіслати електронну повістку, наскільки я знаю чоловіку 30 з копійками і він не служив. Це взагалі можливо щоб повістку надіслали йому сюди? По логіці він знаходиться на території іншої держави та ніякі канадські закони не порушив тому Канада не повинна по ідеї на рахунок цього перейматись і тим більше займатись його депортацією ;)
-
Розказую нашу ситуацію. Ми поступили в універ Едмонтона влітку 2022. Відправили всі скани. Проплатили студентський гурток у серпні. Дзвонили їм кожного дня, щоб прислали підтвердження про зарахування, що нам потрібно купувати квитки. 31 серпня прийшла відмова, бо на момент 20 серпня не принесли оригінали документів. Ми були у шоці. Показували переписку, показували, що нам відповідали. Закінчилося все словами Сорі, велком Канада. Ось такий неприємний сюрприз. Так ще і гроші повернення чекали півроку
-
Підкажіть будь-ласка, вклала лише 1 зворотній конверт на 2 заявки, написала їм на пошту з приводу цього, тиждень пройшов, так ніхто не відповів. Чи хтось з таким самим питанням дозвонився?
-
Дякую
-
Нас було три, сказали класти три, бо різні спеціалісти будуть робити і ніхто вас шукати по фаміліях і адресах не буде. Вклали три конверти заказні, як сказали, прислали все в одному конверті нам назад. Два залишили собі. Але це тільки нам. Друзям прислали в трьох різних в різний час з розбігом в два тижні
-
Информация не о меня лично, а от иммиграционных - они сейчас также все ждут, что будет.
-
Вот тут начинается прецедент. Потому как принятый в таком виде закон нарушает права граждан, то есть мы не сможем получить документы, но уже один украинец получил беженство. Поэтому тут надо посмотреть как будут развиваться события.
-
На провінції лише вказала його ім’я і треба було додати dependent форму, док, який він підписав, шо він згоден з усім цим
-
Я просто сказала що робила саме я, коли брала довідки про кошти і зп, відповідно. Мені взяти так було простіше ніж дубляж в різних валютах бо це багато зайвого паперу В інструкціях є інформація, там вказується що треба або ні кому цікаво. Тому і кажу - якщо те що робила я комусь не потрібно - не робіть, нащо бучу підіймати? Я використовувала доки ці для податкової тут і подачі на іміграційні програми, як пруф оф фандз так і пруф оф коміщн.
-
Я в такій самій ситуації, все це треба на федеральному етапі
-
‼️‼️‼️ Зникла людина, прошу поширити Мати шукає свого сина. Зник у монреалі 2 жовтня 2023 року, Kyrylo Yeltsov Service de police de la Ville de Montréal - SPVM spvm.qc.ca/en/MissingAndWantedPeople/Missing/0ac97848-5976-4eff-8b5c-b7b3f2102f0c Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
‼️‼️‼️ Зникла людина, прошу поширити Мати шукає свого сина. Зник у монреалі 2 жовтня 2023 року, Kyrylo Yeltsov Service de police de la Ville de Montréal - SPVM spvm.qc.ca/en/MissingAndWantedPeople/Missing/0ac97848-5976-4eff-8b5c-b7b3f2102f0c Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
они втроем уже лет 10 как работают