PR CUAET
-
мені цікаво наскільки прискіпливо вони перевіряють ось цей пункт про навчання. Тому що я зарєєструвався апрентісом (а воно начебто вважається за навчання) та засабмітив декілька годин. Але reference letter та job offer буде не на позицію апрентіса, а на general labour. Цікаво чи це абсолютно провальний кейс або є шанси що вони не перевіряють чи є ти апрентісом чи ні.
-
Я додавала тільки найвищий ступінь диплому. Свідоцтво про народження СССРівська зелена книжечка. Все пройшло. Але ж не забувайте сертифіковані переклади+копії оригіналів.
-
Сьогодні подала документи на паспорт дитині Слот в Торонто взяла з 2го разу (писала вище що ставила будильник і чітко в 19 оновила сторінку і взяла запис) Було багато людей в живій черзі, як я зрозуміла, багато хто займає чергу за 2-3 години до відкриття Спочатку приймають всіх по запису і потім, коли залишається геть мало часу - живу чергу. Інколи, коли попередній запис уже зробив свої справи, а наступного ще не має - беруть когось з живої черги Але! Люди, які приїхали по живій черзі - наприклад, подати заявку на отримання довідки про несудимість - їх робітниця просила хоча б щось почитати перед тим, як їхати! Тобто вони приїжджали і вже на місці запитували що треба. А все є на сайті, тобто якби ці ж самі люди почитали сайт, зробили переказ грошей і прийшли з усіма документами - було би набагато швидше
-
вам засчитают обучение, но не опыт работы тоесть вас зарегистрируют как апрентиса первого года и как только вы наберете нужное количество часов - автоматически перейдете на второй год, без необходимости идти в школу но надо будет работать в любом случае
-
Всем привет , подскажите ответ на пару вопросов о подаче : 1 образование нужно подкреплять только оригиналы и Wes наивысшей степени или нудно сканировать и переводить , прикреплять бакалавров и аттестаты тоже ? 2. Если у Жены свидетельство о рождении образца Ссср и переделать на новое возможности нет, как на это реагируют ? Кто подавался уже с «Зеленой книжечкой» и все прошло ок? СПАСИБО!!!🙏
-
Теоретические сразу могот допустить к экзамену, если у вас будет достаточно дисциплин эквивалентых Канадскому образованию. За 3 и 4 год не знаю.Возможно. Я уже в процессе. Через месяц будет больше информации
-
Підкажіть будь ласка, national document, хто прикріпляв паспорт книжечку 1) ви прикріпляти файл - копії сторінок з перекладом АТІО, всі сторінки, де є хоть щось типу штампів, надписів, чи тільки першу і другу? 2) чи так само додавати до файлу з копіями паспортних сторінок і сторінку з ідентифікаційним кодом? Тому що на ІД карт пластиковій він присутній. Але картки тато не має. Як ви зробили?