PR CUAET
-
Доброго дня, хочу вас спитати за декілька речей 1. Якщо медичний екзамен був зроблений менше ніж рік назад то не робити новий. І якщо уже рік є тоді можна медичний екзамен здати до подачі аплікації за цією програмою? 2. Я розумію що біометрію тре оплачувати коли подаєш заявку, але чи можна здати біометрію до подачі, щоб не їздити туди ще раз?
-
Я реєстрував кабінет від імені дитини і подавав аплікацію від імені дитини на подовження візітор рекорду. Форма була одна, заповнювалась від імені дитини, але у формі була графа типу, якщо заповнює хтось із батьків чи опікун - от там були дані мами внесені. І остаточний підпис також від імені мами. Нічого не платили, замість чека скріншот офіційного сайту, що по cuaet подача безкоштовна. Обов'язково має бути скан копії сторінки паспорта з печаткою про подовження. Про гроші на забезпечення не прикладали нічого із банку, просто написали, що мама працює там, тато там, зарплатня така. Також додавали скан документів із школи. Зробив файл PDF, де написав, що паспорт є дійсним, його подовжено у консульстві до такого-то числа, додав цей файл у самому кінці (остання форма для завантаження довільного документа). Новий візітор рекорд, дійсний до березня 2026 року, отримав приблизно через місяць у поштову скриньку.
-
а потім вже публікують
-
ну вони спочатку розсилають інвітейшени
-
Вітаю ! Поки інфо немає
-
прийшов зранку ITA по OINP HCP, мабудь сьогодні ввечорі опублікують Tech draw (у нас Tech NOC) у нас CRS скор 476, можливо знову 473+ відібрали
-
Щоб здати біометрію треба лист-запрошення
-
Там де відхилення заявки,You have told us that additional people will come to Canada with you. Please attach their documents below,був прикріплений паспорт її. Так як коли прикріплювала всі документи,було два пункти паспортів,один як я мати і мій паспорт в другий її. В другій яка розглядається Application Form(s),є Всі форми,як 5257;5708;5713,подавала основною формою була 5708,в який вписана її інформація і т.д.,тільки світиться в цій заявці мій паспорт,а не її,але її visitor record,і додаткові документи такі мед.огляд,фото,пояснювальний лист,в якому я описувала,що прошу продовжити дитині visitor,довідка про фінанси. Дякую
-
Всім привіт Хто мав досвід доставки дитячого паспорту , через dhl в консульство , є запитання Заява від імені когось з батьків , чи від дитини. Розумію , що дитина ,не може сама це робити , але в заяві немає жодного слова , про те,чий паспорт. Дякую
-
Тут пишуть різне. І консультанти кажуть різне. Нн всі консультанти однаково корисні) Не спробуєте - не дізнаєтесь, на який термін вам офіцер надасть ВП. Деяким людям дають на інші дати (довші). Тут про це також писали. На Canada.ca чітко написано - до 31 березня маємо змогу податися.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо подалися всією сімʼєю на вклейку віз в паспорти, то кожному має прийти запит на надсилання паспорта? Чи тільки основному аплікантів, і вислати всі?
-
Привіт всім Хочу спробувати податися на візу для дітей, перед цим думала, що подала, але то був візітор рекорд, бо не та форма в мене вийшла… Питання: в мене є дійсні візітор рекорди, а ті що я подала-чекаю(6 тижнів написали) я можу в заявку ті що в нас є добавити( не нові) Не думаю, що це буде помилка?!
-
а скільки у вас скор, якщо ви чекаєте?
-
Ого, а я робила за відео інструкцією з ютубу( розказували , що можна на всю сімʼю… Дякую за відповідь
-
Цікаво дізнатися який range був
-
Ну взагалі на кожну людину робиться окрема анкета, а одна анкета дорівнює одному паспорт реквесту. І кожна людина отримує окремий паспорт реквест.
-
Дякую, тільки гроші на переклад викинула. Ну ок. Дякую велике