PR CUAET
-
Більше ніж історичний рендж 😅 топ бачила 519 був🫠
-
Так,я заповнювала форму,головна форма була 5708,від імені дитини і вносила її інформацію,і свої дані,контакти і т.д. Але я платила за цю аплікацію,так як зараз вже не можна що по cuaet безкоштовно,можна було безкоштовно до закінчення програми cuaet . Я прикріплювала в строку ,інформація клієнта, те що я прошу продовжити дитині visitor record. Так як я прикріплювала дитини продовжений паспорт,і всі сторінки в яких були помітки,і також помітку продовження паспорт відправила,але не описувала,що її паспорт продовжений.
-
И то и другое. А что именно стало причиной неизвестно.
-
Ну взагалі при подачі на візітор візу із середини Канади є можливість подати заявку за іншого члена родини, але краще робити все окремо (на мою думку). Наприклад, нормальна інструкція є у Ютубі по пошуку "Як вклеїти візу в Канаді, залетівши по foil-less".
-
При подаче были сроки до 6 мес справкам, а вот при получении АОR (4 месяца), справкам было уже около 8-9 месяцев (именно когда взяли витяг с Дии).
-
Більше двох)
-
Скільки чекали номінацію від провінції за цією програмою?
-
Я так і зробила. На кожного своя форма imm, кожному приходило підтвердження , але запит на паспорт прийшов тільки на головного заявника…
-
Майже 2 чекаю