PR CUAET
-
Так, знайшла : For example, the latest Express Entry draw of June 25 issued 3,508 invitations to apply for permanent residence to candidates with CRS scores of at least 431. In this draw, the tie-break rule was used. This means that candidates with a CRS score of 431 who had submitted their Express Entry profile before a specific date and time were issued an invitation. The date and time used for that draw was April 3, 2020 at 12:56:32 UTC.
-
О це розумію сила 💪 молодець !
-
Здравствуйте. Скажите пожалуйста если статус сегодня сменился с Submitted на Application Assigned for Assessment сколько ещё с этого момента обычно проходит времени. Буквально недавно кто-то выкладывал про этот статус
-
Чилі , 5 годин тому ☺️ Все пройшло добре, паспорт роблять (рекомендація не вмикайте «віза-чек»(там написано що ви можете перебувати 90 днів в Чилі)). Також перед поїздкою все таки краще написати на їхній емейл - щоб вам відправили заздалегідь як потрібно рахунок оплатити(оплатив в чилійському відділенні scotiabank😂 130usd беріть з собою кешем). Паспорт в інші консульства не відправляють … але рекомендую це обговорювати з ними індивідуально День закоханих в Чилі…. морепродукти, місцеве вино , а ось Сантьяго (місто для 2-3 денної відпустки)
-
www.e-service.admin.ch/crex/cms/content/strafregister/strafregister_en
-
1. Заповнюєте анкету онлайн . (Одразу можна вибрати Англійську мову) 2. Друкуєте і підписуєте анкету . 3. Друкуєте (ксерите) документ , якій вказували в анкеті яким зв’язані були з Швейцарією - в моєму випадку пластикове посвідчення статусу S. 4. Далі все це відправляєте Canada Post в Берн . Адреса буде вказана при заповненні онлайн . 5. Потім чекаєте посилання на Довідку якщо при заповнені отбирали онлайн . Або вони прийшлють те саме поштою . Я обирав онлайн . 6. Зверніть увагу , вам знадобиться мобільний номер куди вони надсилають код . На канадській код не прийшов тому я вказав українській номер . На українській код прийшов . І ще послуга платна тож майте кредитну картку щоб сплатити . Я платив канадською кредитною карткою BMO
-
1. Заповнюєте анкету онлайн . (Одразу можна вибрати Англійську мову) 2. Друкуєте і підписуєте анкету . 3. Друкуєте (ксерите) документ , якій вказували в анкеті яким зв’язані були з Швейцарією - в моєму випадку пластикове посвідчення статусу S. 4. Далі все це відправляєте Canada Post в Берн . Адреса буде вказана при заповненні онлайн . 5. Потім чекаєте посилання на Довідку якщо при заповнені отбирали онлайн . Або вони прийшлють те саме поштою . Я обирав онлайн . 6. Зверніть увагу , вам знадобиться мобільний номер куди вони надсилають код . На канадській код не прийшов тому я вказав українській номер . На українській код прийшов . І ще послуга платна тож майте кредитну картку щоб сплатити . Я платив канадською кредитною карткою BMO
-
Спасибо! Надеюсь!