PR CUAET
-
Дякую всім дуже за небайдужість і допомогу!
-
Привіт усім. Є питання: скоро подаватиму заявку на ПР (федеральний етап). Маю до декількох довідок про несудимість додати листи-пояснення. Як їх додавати? Їх потрібно писати від руки (або набирати в ворді), ставити підпис і дату, конвертувати в пдф і прикріпляти до самого документу (на початок чи на кінець) і так завантажувати? Чи є якийсь інший спосіб?
-
Завтра все скину! Вже написала
-
Якщо маєте уявлення що писати, скиньте тоді завтра приблизно що нам писати, щоб були однакові прохання для підтримки українців тут. Дійсно, кожен округ має свого депутата так би мовити і якщо би було колективне звернення, то думаю вони би щось придумали. Разом ми сила 🙏
-
я в ділі. Так, програма звісно існувала давно і не була створена під нас. Але ніхто не буде заперечувати, що більшість знас заманили в Альберту цією програмою. Я змінила директорію своєї сім'ї за 1 годину і прилетіла в Калгарі замість Ст. Джонсу виключно через цю програму. І тепер, коли я мала подаватися через 2 тижня, її за секунду закрили. На разі в голові грає тільки пісня Кузьми - Нас кинули.... Буду писати всюди, куди тільки можна.
-
І ми, збиралися в Вінніпег . Але додали в цю програму українців, і лише в цю по Альберті доречі.
-
Так що цікавить
-
Просто так не видають мільйон віз
-
Вони скажуть, що існує безліч інших програм, тому не бачать жодних проблем.
-
Відповідь буде проста. Альберті потрібні в даний момент працівники пріоритетних професій, що мені здається вони і зроблять після паузи. Винесуть туди найбільше потрібних і скажу, або перекваліфіковуються, або в інші провінції . В Торонто і Ванкувері для 90% українців існувало подібної програм і тим не менше нічого не чути, щоб там наводили якийсь «кіпіш» через це
-
І дуже багато коштів на це витрачають