PR CUAET
-
Якщо у вас є місцева ліцензія вихователя/асистента і попередній досвід роботи з дітьми, то отримавши джоб офер, можна одразу подаватися на bc pnp. Прохідний бал для вихователів лише 60.
-
Ні, це була програма теж для постраждалих звідти. Ніяких певних робіт там не було і англ щось на 4. Я вже не знаю від чого вони там бігли, але щось було. І от для них таку створили . Нам консультант ще влітку про неї розповідав. Казав, щоб ми не розраховували на неї звичайно, але якщо буде, то буде приємний сюрприз
-
так. я завантажував такий лист. там інформація про учня, яка школа і що дійсно такий у них вчиться. школи дають такі листи без проблем.
-
Її не закрили, а призупинили, це різні речі. Але знову ж вони її просто переформатують під більш затребувані професії для я Альберти, типу будівельники, щоб закривали житлову кризу, для медиків, щоб закривали медичну прогалину, СГ щоб закрити проблему кадрів СГ і так далі. Мені здається в своєму повідомленні кому вони будуть надавати пріоритет був прямий спойлер на кого буде переформатована програма, щоб закривати дефіцит в справді проблемних галузях. Так не попередили, але не забувайте, що і не повинні були, бо це їх право і їх країна, тут ви як не громадянин не можете від них нічого вимагати, бо вони надали типу нам прихисток від війни і ніхто вас, мене і так далі насильно не тягнув в Канаду. Тому в цьому випадку Альберта звичайно не попередила (хоча наскільки я пам’ятаю повідомлення було, що буде проведено інвентаризацію), але вона і нічого нікому не винна. Такі от справи. Треба чекати, що там буде і коли і от тоді вже щось робити, зараз це з пустого в порожнє
-
В уряд Альберти, а якщо треба то і в федеральний уряд, давайте не будемо сперечатися як ми любимо 😀а думати, що можна зробити для того, щоб українці, які втекли від війни( ми ж не просто сюди всі приїхали, залишивши рідна домівки, друзів, в кого і бізнес був , налагоджене життя) змогли себе тут реалізувати і знати, що ми зможемо тут продовжувати перебувати, якщо конфлікт в Україні затягнеться 😰а наші WP expired. Тим більше Канада дуже лояльна до емігрантів і в уряді Канади дуже багато з українським корінням, і діаспора величезна. Просто кажу, що спробувати можна, а Вас особисто ніхто не змушує нікуди писати, я звертаюся до людей, які це хочуть робити
-
Это как минимум
-
Можно AAIP закидывать звонками с вопросами что нам дальше делать, может что-то прояснится, их номер +17806447534 в понедельник тоже присоединюсь
-
Вцілому я з вами згодна, ніхто нікому нічого не винний. Але вони не могли не знати, що буде поток українців, який буде розраховувати и на цю програму саме через це виключення. Саме цей спойлер явно вказує на те, скільки народу пролітає з можливою новою (або оновленою) програмою. Включно зі мною, я працюю в Real estate і вже маю конкретну обіцянку підвищення після отримання ПР. Як розумієте, все полетіло в чорну діру.
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, якщо при заповненні анкети на PR я не можу вказати точну кількість днів перебування в тій, чи іншій країні, бо банально не памʼятаю, та на штампі у паспорті не видно дат, чи окей вказати приблизну?
-
А то нашо нам оце все, і так всі думають на громадянство подавати після ПР, можна написати листа шо ПР це атавізм і зразу давати громадянство в місцевому registry 😂
-
Просто про що писати? У Альберти є річна квота на номінації близько 5000шт по АОС. А за перший місяць вони отримали заявок більше ніж звичайно отримують за цілий рік. Ось вони в паніці і призупинили прийом нових заявок. Мені здається що вони поступили правильно тим що зупинили прийом нових заявок і про це попередили. Бо могли мовчки приймати заявки і надалі, а люди б чекали роками, як це було у ковід по ЕЕ.