PR CUAET
-
Спасибо большое за ссылку. Ребята, давайте все кто уже отправил аппликацию внесем сюда свои данные и таким образом будет проще нам всем отслеживать на каком этапе находятся наши заявки. Свои две заявки( свекрови и моей семьи) уже внесла 😉😀 myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Як податися на продовження ворк перміту? 1 рік в мене ще в запасі ворк перміт, в березні подамся, але сам паспорт в листопаді цього року вже закінчується. Вони ж не подовжать мені , бо вимова за 2 місяці до закінчення подовжувати. В мене тут школяр дитина. Що робити?
-
Як податися на продовження ворк перміту? 1 рік в мене ще в запасі ворк перміт, в березні подамся, але сам паспорт в листопаді цього року вже закінчується. Вони ж не подовжать мені , бо вимова за 2 місяці до закінчення подовжувати. В мене тут школяр дитина. Що робити?
-
Якщо без жартів, то перечитайте умови-можливо це додасть бали
-
Доброго дня,якщо я уже подався по цій програмі,то чи можна змінювати роботодавця і професію,чи потрібно чекати коли одержу пр? дякую!
-
Ні язик, ні вуха не потрібно
-
просят либо раскрыть данные о службе, либо предоставить документы/информацию почему не служил
-
Подскажите консультанта с Едмонтон
-
Я не служил. Но милитари реквест был
-
Рада, що згодилося. Гарний ваш приклад, що навіть зі шкільним рівнем реально
-
Вітання! А скільки треба Вам?