PR CUAET
-
Привіт.Кілька питань) 1.Які саме документи треба перекладати? 2.Мій родич це бабуся, мамина мама, але в нас з нею різні прізвища.Мені напевне треба мамине і бабусине свідоцтво про народження?Якщо так, то куди це вносити і чи потрібно перекладати? 3. Мені потрібно довідку про несудимість з Ізраїлю, бо я там був більше 6 місяців, як це зробити? Наразі все, дякую.
-
Дякую! Подивимось)
-
Біометрію точно треба
-
Доброго дня всім, Підкажіть будь ласка наскільки BC PNP + Express Entry швидше, ніж варіант PNP без express entry? Скільки приблизно часу займають обидва варіанти від подачі до отримання PR? Якщо варіант з EE, то є вимога англійська CLB 7, але в другому варіанті такої вимоги немає, на PNP менший рівень підходить. Чи вірно я це розумію? NOC 21232, Tier 1, якщо це важливо. P.S. Вибачаюсь, якщо це вже обговорювалось
-
Доброго дня підкажіть , якщо я правильно зрозуміла ви здавали повторно біометрію та медогляд ? Навіть якщо біометрію була здана до приїзду і меогляд тут пройденій?
-
Може якось можна пришвидшити візітор візу, може хтось стикався з варіантами? ( чула що є прискорення через запрошення від юрлиця чи через медичне запрошення). Чи може стаді перміт швидше за візітор, якщо взяти курс англійської мови наприклад? Може в когось є думки на кшталт таких варіантів чи можуть вони пришвидшити процес?
-
дякую