PR CUAET
-
23.11 теж чекаємо. Але на трекері багато вже з AOR. І тут одно з двох: - або вони переплутали АОР з присвоєнням номеру і АОР вони ще не отримали - або вони подались одразу з "IMM 0191 Statutory declaration" що я продолбав. Трекер тут myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
На скільки знаю, після 11.01.2024 на довідках ще і апостиль потрібно ставити www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/apostille-convention.aspx?lang=eng
-
-
Do family members need to apply separately? You may include your family member(s), residing in Canada, in your application for permanent residence. Family members residing abroad cannot be included for concurrent processing.
-
увы, я ошибся. Все разы, что я подовал до этого на другие программы, везде подтверждение родственных связей шло через свидетельства о рождении/браке. А тут - торопился и не вычитал, дозапросили.
-
Тільки через пошту. Я так поняв вони не ставлять печатку на тому що в Дії, а роблять окрему довідку. При нас відмовили людині з таким самим запитом.
-
кому цікаво можу розповісти свій досвід з оплатою в Торонто. прийшли без оплати, на що жіночка у вікні сказала, що в імейлі був перелік документів, які треба принести з собою, серед них і мані ордер. ( я імейл не читала, бо він прийшов сину). але вона дозволила піти до банку і взяти цей ордер. а на наш час прийняла наступну людину, а нас вже пізніше . Вона сказала що без ордеру не буде навіть починати процес оформлення. Тож іноді вони поступаються, але краще так не робити
-
Дякую,що відповіли на моє повідомлення.Ні,не звʼязувалась.Спробую