PR CUAET
-
Привіт
-
І якщо щось, то цілком розумію та підтримую позицію Остапа (і напевно всіх консультантів): відправляйте ще раз, відправляйте по масксимуму. Але потім ми сподіваємось на якесь пришвидшення? Звідки воно буде? Тут ще раз пакет документів в інший офіс пхати треба...
-
Але гуманітарної програми не має в списку тих, по яким можна податися на bridging work permit
-
Дякую дуже
-
Your job offer or employment contract must also: Be on letterhead Show the salary/wage Show duration of employment Show working conditions (e.g. hours of work per week) Show job duties Be signed by you and your Alberta Employer Include employer contact information
-
Немає
-
@prcuaetua @marianna_petrova Пліз ❤️ Заздалегідь дякую
-
Добрий день, заповнюю форму "IMM5669", та в розділі "Персональна історія" треба вписувати "Status in country or territory" "статус в країні" біженець не підходить та захищена особа теж тому що максимум 14 символів. Хтось зіштовхнувся з цим, та що ви вписували ? Дякую за допомогу
-
Напишітл вечером можу текст приклад скинути
-
Як можуть бути різні бази, якщо документ “reason for decision” базується на основі документів загружених в аплікацію. Це видно в секції 5. Цей документ опрацьований Ніагарою. Про що свідчить співпадіння підпису в формі і підпису в листі Ukraine PP – Eligibility Passed – Approval Letter. В інструкції жирним шрифтом, взятим в рамку написано, що робити, якщо документи вже подані.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи зможе чоловік податись по програмі Tech Pathway? Працює вже 3 місяці на альбертівську айті компанію, яка підходить по всім параметрами під цю програму. Англійська в чоловіка B1, але в мене С1, чи вплинуть якось мої бали за мову на це? Чи краще чекати, щоб був рік досвіду?
-
Ні, поки Ви не приїхали і не отримали SIN, Ви не були податковим резидентом Канади
-
Коли мене передали на Федеральний етап, мені прийшов лист з інструкцією як податися на WP