PR CUAET
-
Ви вже бачите що фото одобрено? Після одобрення фото буквально 2-3дні і прийшов e-copr
-
What Is The 90% Rule? The 90% rule applies to taxpayers who have not been a Canadian tax resident for an entire year, whether they are departing from or arriving at Canada. As a result, they may only be entitled to the full Basic Personal Amount deduction if 90% of their net worldwide income is Canadian-sourced. Otherwise, their entitled amount will be prorated based on the length of their tax residence in Canada.
-
До приїзду у Канаду у Вас не було SIN. Все що отримали будь-де після отримання SIN потрібно вказувати. Але краще зверниться до бухгалтера щоб коректно відобразити що податки сплачені в іншій країні
-
Ні, це фото ще не перевірено. Моє з першої проби не приняли, через два тиждні після завантаження прийшло повідомлення про це. Завантажили інше, 3-4 дні фото прийняли і здається через 3 дні прийшов e-copr
-
Этот чат про слоты
-
Христина, яка написала мені в особисті, не можу Вам відписати, можливо гляньте налаштування
-
Дякую за відповідь
-
Це про те якщо Ви прибули у Канаду і отримали SIN не на самомому початку року. Коли заповнюєте данні у програмі, вона запитає Вас коли Ви прибули у Канаду
-
Стандартный процес імміграції від 1.5 років, тому Канада Вас просто в експрес посадила
-
Так саме критики і бачила. Моя перша відповідь була на порівняння міграційної служби Канади з ковгоспом "Веселка", Ви підпряглись і тепер мені ще про тон щось кажете. Не подобається - просто інгонуйте.
-
Ви не подаєте на fsw. Ви створюєте аккаунт і система вирішує на що ви eligible. Якщо ні на що - так і пише you are not eligible і аккаунт не створюється = ви не потрапляєте в пул At minimum, you need at least one year of skilled work experience within the past 10 years. Референс є основним і головним документом . Якщо не можете отримати - лист пояснення чому + всі документи: контракт, пейстаби, опис роботи (обовʼязки, години, тип роботи(фул парт, постійна чи сезона), термін працевлаштування тощо
-
Скажіть ще будь ласка, як бути OINP? Теж спочатку створювати ЕЕ, а потім подаватися на OINP чи висловлювати інтерес?
-
Добрий вечір, хтось користувався сайтом для бронювання квитків StudentUniverse Canada ?чи не було у вас з цим проблем? * насторожують супер дешеві квитки
-
Дуже вам дякую за відповідь!
-
Перечитайте уважно мій коментар🤦🏻♀️