PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть будьласка хто замовляв довідку про несудимість з польщі, чи незнаєте ви чи потрібно після переводу її легалізувати в консульстві польщі ? чи достатньо тільки перевести на англійську ?
-
Прийшла приблизно тиждень тому
-
ось тут читайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Здравствуйте. Еще нет, не подавала на нее документы
-
Можна вам написати?
-
Дякую , сподіватимусь пощастить . Успіхів вам :)
-
Дякую, буду мати на а увазі, на разі не можемо визначитися, яка саме, бо ж плани на наші професії.
-
Можна
-
може пройти і так. я кажу -одиночні випадки були. все залежить від офіцера
-
Дякую дуже , я на жаль вже подала аплікацію , тому мушу чекати тепер на дозапит і їхати в консульство
-
так зараз черги. ажіотаж. але краще зачекати на "консульський" переклад
-
тільки так. тому що були випадки, що людям повертали ці витяги зі звичайними перекладами
-
Желательно
-
Фаст фуд..чи можна працювати з нашим ворк перміт? , я не перероблювала його після мед.огляду. такий як на початку дали.
-
і цей витяг в будь - якому випадку треба завірити в консульстві , я правильно розумію ? Дякую вам ще раз
-
Дякую!
-
Так Хоч працювала на тій самій посаді в тій самій компанії Робила так, щоб місце роботи і посада була та сама, але локація інша віддалено Думаю так буде найбільш зрозуміло
-
Яку провінцію? Можу підказати по новій Скошии
-
А розбивали на 2 періоди (записи): до приїзду в Канаду і після?
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 8561 of 389556
3 minutes ago