PR CUAET
-
на жаль не знаю чи люди достукалися. реєстрація в чергу через Дію - це "ноу-хау" міністерства а не консульства. і консульство без електронної черги Вас може не прийняти. можливо є винятки (як у вашому випадку). зокрема Едмонтон відповідає на майже всі питання. за інші консульства - не знаю
-
так.
-
вже були такі випадки тут в групі. звертайтеся до консульства.
-
в Дії можете реєструватися з паспортом. не обовʼязково банк акаунт
-
Напишіть, будь ласка, чи достатньо перекладу довідки з Дії англійською чи потрібно ще щось, наприклад, якусь інформацію з посольства?
-
Так і мало би бути. Не важливо де отримали , консульство то України і бланк напевно що один для всіх
-
Вам не потрібна інша довідка Два прізвища було у витязі з дії , а в довідці з консульства одне , теперішнє. Перепрошую )
-
Одне
-
напишіть їм на електронку - скажуть точно.
-
В Едмонтоні. Але після вашого повідомлення потрібно перевірити , так як точно памятаю , що у витязі з дії два прізвища було , а от тепер засумнівався , на рахунок довідки з консульства
-
Підкажіть, будь ласка, де ви робили довідку? В консульстві в Торонто мені видали тільки на теперешнє прізвище, хоча в заявці і в довідці з Дії, яку я їм віддавала, я вказувала і дівоче. Я запитала їх, і мені відповіли, що вони вказують в консульскій довідці тільки одне прізвище...
-
Дуже дякую, Ольга! 💛🩵